merhaba ben bundan birsüre önce 2000 modeldukato 2.8 tdı münübüsümde kulandım gayette iyi sonuçlar aldım benden sonra arkadaşımda aldı
vuruntu ve sorun kalmadı tabi mucizede beklemeyin ama slık kulanın eger sorunlar başladıysa
wahshi demiş ki:Ben 2007 80 hp 62.000 km dizel cliom için birçok arkadaşımın ısrarlı tavsiyeleri üzerine en son yağ değişiminde ekledim.
Açıkçası seste bir azalma farketmedim. Yalnız aracın ciddi anlamda serileştiğini ve yokuşlarda daha sağlam tork ürettiğini farketmemek mümkün değil.
Ürünü kullanmadan önce psikolojik olmasın diye yağı değiştirdikten sonra 500 km kadar motor silk eklemeden gezdim ve yakıt aldığım yeri hiç değiştirmedim. 500 km sonra motorsilki belirtilen şekilde motora ekleyip 30 km yol yaptım. Aracımı hergün şehirçinde ve işe gidip gelirken kullanıyorum. İşyerime giderken pekçok yokuş çıkmak zorunda kalıyorum ve hergün aynı yokuşları çıktığımdan motorsilkten önce ve sonra diye çok rahat ayırım yapabilyorum. Yakıt konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü uzun yol yapmadım ve depoyu fullemedim bu aralar.
Devrim demiş ki:wahshi demiş ki:Ben 2007 80 hp 62.000 km dizel cliom için birçok arkadaşımın ısrarlı tavsiyeleri üzerine en son yağ değişiminde ekledim.
Açıkçası seste bir azalma farketmedim. Yalnız aracın ciddi anlamda serileştiğini ve yokuşlarda daha sağlam tork ürettiğini farketmemek mümkün değil.
Ürünü kullanmadan önce psikolojik olmasın diye yağı değiştirdikten sonra 500 km kadar motor silk eklemeden gezdim ve yakıt aldığım yeri hiç değiştirmedim. 500 km sonra motorsilki belirtilen şekilde motora ekleyip 30 km yol yaptım. Aracımı hergün şehirçinde ve işe gidip gelirken kullanıyorum. İşyerime giderken pekçok yokuş çıkmak zorunda kalıyorum ve hergün aynı yokuşları çıktığımdan motorsilkten önce ve sonra diye çok rahat ayırım yapabilyorum. Yakıt konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü uzun yol yapmadım ve depoyu fullemedim bu aralar.
Teşekkürler bilgiler için. Servisteki usta da 50binde şunu katalım bunu katalım diyordu. Normalde servis pek aldırmazdı bu tip ürünlere. Ama bu kez ben de deneyeceğim bakalım. Merak ettim şimdi.
hakanozguclu demiş ki:ben clio 3 aracımda kullanıyorum.azda olsa araba biraz daha atik oldu.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir