levolution demiş ki:hocam bende ışık var ama daha bir kez bile kafamı çevirip baktığımı hatırlamam. el yordamıyla bulmak en güvenlisi.
spss demiş ki:Bir kaç haftadır yaşadığım bir deneyim. Frenlere bastığımda tam durmaya yakın ya da rapma aşağı giderken durmak için frene bastığımda, tamamen durmaya yaklaştığımda çok gürültülü mekanik bir ses geliyor. Sanki balataların sıkıştırmasında bir problem var gibi geliyor. Sizce bu nedir? Servise gitmem gerekir mi?
spss demiş ki:Eksi özellik;
Gece sürüşlerinde sol tarafımda bulunan yan cam açma-kapama düğmesini üzerinde ışık olmadığı için göremiyorum.
Oktay ACAR demiş ki:spss demiş ki:Bir kaç haftadır yaşadığım bir deneyim. Frenlere bastığımda tam durmaya yakın ya da rapma aşağı giderken durmak için frene bastığımda, tamamen durmaya yaklaştığımda çok gürültülü mekanik bir ses geliyor. Sanki balataların sıkıştırmasında bir problem var gibi geliyor. Sizce bu nedir? Servise gitmem gerekir mi?
Duyduğunuz ses ABS'nin sesidir,sizi korkutmasın.
spss demiş ki:Oktay ACAR demiş ki:spss demiş ki:Bir kaç haftadır yaşadığım bir deneyim. Frenlere bastığımda tam durmaya yakın ya da rapma aşağı giderken durmak için frene bastığımda, tamamen durmaya yaklaştığımda çok gürültülü mekanik bir ses geliyor. Sanki balataların sıkıştırmasında bir problem var gibi geliyor. Sizce bu nedir? Servise gitmem gerekir mi?
Duyduğunuz ses ABS'nin sesidir,sizi korkutmasın.
Sayın Acar,
3 aydır kullanıyorum, bir iki haftadır bu sesi duydum, daha önceleri yoktu gibi, yanılıyor da olabilirim. ABS ler bu kadar gürültülü mü çalışıyor?
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir