Serdar demiş ki:inanch35 demiş ki:meroz merhaba...
Ben pek forumda yazmasam da; konuları sıklıkla takip ediyorum... Ben de tek İzmirli benim sanıyordum :) Sinirim geçer de arabayı satmazsam ki daha geçmedi... Bornova 3. sanayide Yaşar Renault'a gidicem. bi kaç defa yolum düşmüştü. Çok yapıcılar. Problemi çözmeye çok yardımcı oluyorlar.
Akradaşım geçmiş olsun böyle can sıkıcı şeyler heran hepimizin başına gelebiliyor malesef ülkemizde işini tam yapan insanlar çok nadir bulunuyor, bende böyle birilerini görünce de anlından öpesim geliyor. şikayetvar.com a da yazını okudum, yazmakla iyi etmişsin inşallah sorunun en kısa zamanda hallolur.
Daha önceleri Ermata gidiyordum yaşattıkları birtakım problemlerden dolayı artık baya bi süredir gitmiyorum.
Yaşar Renaultu tavsiye ederim çünkü artık bende oraya gidiyorum ve oldukça memnunum.(işini bilen elemanlar var ilgi alaka var ve en önemlisi problem olduğu zaman karşında mantıklı cevaplar verebilen birilerini bulabiliyorsun.) Hafta içi gitmekte fayda var c.tesileri çok yoğun oluyorlar.
Serdar kardeşim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Ülkemizde para zor kazanılıyor. 2 plastiğe 125+kdv vermek zoruma gitti. Parayı bi kenara bırak kendimi enayi gibi hissediyorum. Forumumuzda Fransızca veya İngilizce bilen arkadaş varsa, şikayetimi Renault Fransa'ya da iletmek istiyorum.Renault Türkiye'ye de ilettim ama burdakilerdn ses çıkacağını zannetmiyorum. 1 hafta oldu.