Sani demiş ki:65hp olduğuna nasıl eminsiniz?
Ruhsatta artık yanlış bilgi yazması çok zor. Faturasını bulun aracın ya da dyno'ya sokun derim.
Sani, 2. el aldım
satan adam 65 demişti. ruhsatta da motor gücüne hiç bakmamıştım :)
hiç araştırma gereği de duymadım. geçenlerde bi arkadaş ruhsata bakıyordu o söyledi senin clio 85likmi diye
dediğin gibi fırsta bulursam sokayım bi dyno ya.
BAKIM demiş ki:İki yil sonra yaklaşık 15 gün önce ikinci kez fenni muayeneye gittim daha önceki muayenede kısa far düşük deyip hafif kusurlu demişlerdi oysa iki kez kontrol edip gitmiştim bu sefer yine far ayarı yaptırdım normal çıktı fenni muayenede bu sefer de kısa far yüksek deyip gene hafif kusurlu deyince ben mudahale ettim ama usta cihazı bana gösteriyor doğrusunu yazmamız gerekir edebiyatı , biraz tartıştık fakat yine değiştirmediler raporu verdiler ben yine servise gidip hatalıymış bir daha bakın dedim hata yok
Günay, aynısı benim de başıma geldi perşembey günü farları ayarlattım cumartesi muayeneye gittim kısa farlar düşük dediler. hafif kusur olduğu için geçtim.
bir de şu geldi başımıza, aynı trafik seti ile 4 kişi muayene yaptırdı. birine ilk yardım çantası eksik, birine başka bişey eksik dediler, ikisine de trafik setiyle ilgili kusur vermediler.
etraftan duyduklarım kimseye kolay kolay kusursuz demiyorlar ufak tefek bişey bulup yada uydurup hafif kusurla geçiriyorlar.
65 beygirlik cliosu olan arkadaşlar sizin ruhsatlarda motor gücü ne yazıyor ?