Renault Narlıdere Servisi şikayet

Araçlarımızla ilgili her türlü bakım çeşitleri, yöntemleri; Kaporta, boya, lastik veya döşemelerle ilgili bakım konuları ve servis hikayeleri. Ayrıca alt bölümlerde motor tiplerine özel bakım konuları yer almaktadır.

Renault Narlıdere Servisi şikayet

İleti inanch35 » 10 Temmuz 2008 15:02

2008 model 35SAK34 plakalı clio HB aracım var. dışarıya göre %150 pahalı olmasına rağmen garanti problemi olmasın diye Narlıdere yetkili servisinde 330 liraya sis farı kiti taktırdım. Bana direksiyon kolu hariç sis far kiti için bir fiyat söylendi. Aracı teslim almaya gittiğimde sis farı çerçevesinin plastiğinin baştan savma oyularak ve plastik talaşlar dahi yerinde durarak takıldığını gördüm. Orijinal sis farı çerçevesinin de (el kadar iki plastik parça) 125 liraya ayrıca satın aldım. Garanti dışı dahi kalsa bundan sonra Renault yetkili servislerinin önünden geçmeyeceğim ve ilk fırsatta aracımı değiştireceğim.
inanch35
ER
ER

Re: Renault Narlıdere Servisi şikayet

İleti Alfie » 10 Temmuz 2008 16:05

Hayattaki en sinir bozucu durum bu olsa gerek. İyi olsun, arabama yetkisiz, bilgisiz insanlar el sürmesin ve arabam için en doğru yer diyor götürüyorsun ve üzerinede daha çok para veriyorsun, sonuç hüsran.

Geçmiş olsun. Öfkeyle kalkan zararla otururmuş. Biraz zamana bırakıp daha sağlık bir çözüm bulabilirsiniz.
Alfie
UZMAN ÇAVUŞ
UZMAN ÇAVUŞ

İleti Bahadir » 10 Temmuz 2008 19:48

Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Servis konusu gerçekten çok önemli bir konu. Tanıdığınız bildiğiniz yere götürmek en mantıklısı. 1990 senesinden bu yana renault kullacısıyız ailece. Ve o zamandan beri aynı kişi bakıyor bizim araçlara. Şuan Ankara'da Renault yetkili servisi aldı. Nasip işte eskiden babamın arabasını götürüyorduk şimdi kendi aracımı. Dürüst olması çok önemli bu işi yapan kişilerin. Baştan savma iş yapıyor çoğu servis tabi bu diğer markalar içinde geçerli. Ama çaren bitmiş değil. Bence Renaulta bir mail ile durumu bildir. Ve gerçekten bu işin peşini bırakma. Sonuna kadar zorla hiç merak etme zora gelince öyle bir çalışıyorlar ki anlatamam sana. Bende aracımı ankara çetaş'tan aldım. Serviste ilgi sıfır bir kere götürdüm çizikten dolayı ama bir daha asla yani. Adamların işleri aracı satıncaya kadar çoğu yerde. Aracınız gerçekten çok iyi bir araç bence değiştirmeyin. Ben bu foruma her girdiğimde aracımı almadan önce bu forumu bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Buradaki arkadaşlar ve yorumları sayesinde Clio III'üm oldu çünkü. Tekrar geçmiş olsun.
Bahadir
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 65hp
Kilometre: 70000
Yakıt: Shell GTL +
Lastik Markası: Michelin Enegy Saver
İsim ve Şehir: Ankara

İleti inanch35 » 10 Temmuz 2008 22:40

Duyarlılığınız için teşekkür ederim arkadaşlar... Servisi soran arkadaş, yetkili servis maalesef. Özel servis olsa bu kadar kızmazdım. Arkadaşın grande puntosu var, 150 liraya komple kiti halletti. Ben 330 lira verip üstüne 125 liralık bir kazık daha yeyince sigortalarım iyice attı. Narlıdere servisine Dacia kamyonetimizi de götürmüştüm. Araba servisten çıkınca bi haller oldu. Aşırı tekliyor mesela. Dikkat edin derim. Hayır, babadan Renocuyuz... senelerce tüm arabalarımızı bu serviste yaptık. Bana bunu yapabiliyolarsa gerisini düşünemiyorum. Renault'nun yedek parça fiyat politikası da apayrı bir konu... El kadar iki plastik 142 lira... Bu düpe düz adam kazıklamaktır. Çok ama çok sevdiğim arabamdan maalasef bu konulardan dolayı soğudum. Eski cliomun da torpido kapağının tırnağı kırılmıştı 175 lira vermiştim bir plastik parçaya... O zaman yemin etmiştim almamaya Renault ama yemini bozduk böyle oldu.... Neyse.
inanch35
ER
ER

İleti Bahadir » 10 Temmuz 2008 23:52

Eğer parça felan lazım olursa elimizden geleni yapar, bi şekilde bulmaya çalışırız. Benim tanıdığım reno servisi o konuda indirimli olarak bana yardım ediyor açıkcası. Buralardan da araştırır ucuz yollu bulursak (Mesala Ankara'da çıkmacılar var ve adamlarda ne ararsan var) veririz kargoya göndeririz. Atla deve değil ya.
Bahadir
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 65hp
Kilometre: 70000
Yakıt: Shell GTL +
Lastik Markası: Michelin Enegy Saver
İsim ve Şehir: Ankara

İleti DOGAN » 11 Temmuz 2008 02:04

öncelikle çok üzüldüğümü belirtmek isterim arkadaşım..!
ama bu tip olaylar çok oluyor ne yazıkki ama bununda bir çözümü var elbet yapmn gereken ilk önce maise bir şikayet yazısı yazıp daha sonra olanları
beklemek olacak.olay kısa sürede çözülecek ve senin aracın istediğin şekle gelecektir.ama arkasını bırakma sakın senin bu maduriyet karşısında sesiz
kalıp bundan güç almalarına asla izin verme :|
DOGAN
Moderatör
Moderatör

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: 1,4 16V. 98 Bg.
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: Doğan & Pendik/IST.

İleti Emirreis » 11 Temmuz 2008 14:58

Üstüne düşün olayın derim...
Emirreis
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: Seat Leon
Motor Tipi & Gücü: 1.6 tdi
Kilometre: 50000
Yakıt: Shell
Lastik Markası: GOODYEAR
İsim ve Şehir: İSTANBUL

İleti omeralemdar » 14 Temmuz 2008 18:56

inanch35 öncelikle merhaba kardeşim ayrıca geçmiş olsun dileklerimi bildiririm yukarıda kardeşlerim baya açıklama yapmışlar bende www.renault.com.tr özel mesaj yaz durumu ilgililere bildir kardeşim
omeralemdar
BİNBAŞI
BİNBAŞI

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: 1,2
Kilometre: 67057
Yakıt: benzin
Lastik Markası: Kumho Kh18 185/60/15
İsim ve Şehir: ömer alemdar /ANKARA

İleti inanch35 » 14 Temmuz 2008 22:05

meroz merhaba...
Ben pek forumda yazmasam da; konuları sıklıkla takip ediyorum... Ben de tek İzmirli benim sanıyordum :) Sinirim geçer de arabayı satmazsam ki daha geçmedi... Bornova 3. sanayide Yaşar Renault'a gidicem. bi kaç defa yolum düşmüştü. Çok yapıcılar. Problemi çözmeye çok yardımcı oluyorlar.
inanch35
ER
ER

İleti inanch35 » 14 Temmuz 2008 22:09

Yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.
inanch35
ER
ER

İleti Serdar » 15 Temmuz 2008 08:08

inanch35 demiş ki:meroz merhaba...
Ben pek forumda yazmasam da; konuları sıklıkla takip ediyorum... Ben de tek İzmirli benim sanıyordum :) Sinirim geçer de arabayı satmazsam ki daha geçmedi... Bornova 3. sanayide Yaşar Renault'a gidicem. bi kaç defa yolum düşmüştü. Çok yapıcılar. Problemi çözmeye çok yardımcı oluyorlar.

Akradaşım geçmiş olsun böyle can sıkıcı şeyler heran hepimizin başına gelebiliyor malesef ülkemizde işini tam yapan insanlar çok nadir bulunuyor, bende böyle birilerini görünce de anlından öpesim geliyor. şikayetvar.com a da yazını okudum, yazmakla iyi etmişsin inşallah sorunun en kısa zamanda hallolur.

Daha önceleri Ermata gidiyordum yaşattıkları birtakım problemlerden dolayı artık baya bi süredir gitmiyorum.

Yaşar Renaultu tavsiye ederim çünkü artık bende oraya gidiyorum ve oldukça memnunum.(işini bilen elemanlar var ilgi alaka var ve en önemlisi problem olduğu zaman karşında mantıklı cevaplar verebilen birilerini bulabiliyorsun.) Hafta içi gitmekte fayda var c.tesileri çok yoğun oluyorlar.
Serdar
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: CLIO III 2007 - Dyn.
Motor Tipi & Gücü: 1.4 16v - 98bg
Kilometre: 55000
Yakıt: Shell V-Max / LPG
Lastik Markası: Continental CPC2
İsim ve Şehir: İzmir

İleti Serdar » 15 Temmuz 2008 12:53

meroz demiş ki:
Serdar demiş ki:
inanch35 demiş ki:meroz merhaba...

Akradaşım geçmiş olsun böyle can sıkıcı şeyler heran hepimizin başına gelebiliyor malesef ülkemizde işini tam yapan insanlar çok nadir bulunuyor, bende böyle birilerini görünce de anlından öpesim geliyor. şikayetvar.com a da yazını okudum, yazmakla iyi etmişsin inşallah sorunun en kısa zamanda hallolur.

Daha önceleri Ermata gidiyordum yaşattıkları birtakım problemlerden dolayı artık baya bi süredir gitmiyorum.

Yaşar Renaultu tavsiye ederim çünkü artık bende oraya gidiyorum ve oldukça memnunum.(işini bilen elemanlar var ilgi alaka var ve en önemlisi problem olduğu zaman karşında mantıklı cevaplar verebilen birilerini bulabiliyorsun.) Hafta içi gitmekte fayda var c.tesileri çok yoğun oluyorlar.

Yazdıklarınız için teşekkürler, Yaşar Reno bornova 3. sanayinin (3. sanayi birmotun karşısı diye biliyorum) neresinde acaba hafta içi saat kaça kadar gidebilirim bilginiz varmı ? veya telefon numarası varmı ?...meral

Bornova Koçtaşın karşısında. Linkini veriyorum ulaşım krokisi koymuşlar. bildiğim kadarıyla 19:00 a kadar açıklar.

http://www.yasarplaza.com/iletisim.aspx
Serdar
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: CLIO III 2007 - Dyn.
Motor Tipi & Gücü: 1.4 16v - 98bg
Kilometre: 55000
Yakıt: Shell V-Max / LPG
Lastik Markası: Continental CPC2
İsim ve Şehir: İzmir

Sonraki

Bakım, Onarım & Servis