predatore demiş ki:özgür öncelikle hoşgeldin,
Muhammet' in de dediği gibi ne yazık ki içeriden açılamayacak şekilde kilitleme yapamıyoruz :(
benim de 22 aylık kızım var eli devamlı kapı kolunda onun koltuğunun olduğu tarafda çocuk kilidi kullanıyorum.
senin de dediğin gibi dörtlülerin yanındaki kilitleme sadece dışarıdan açılmamasını sağlıyor.
bence istanbul gibi yerde hırsızlık için iyi bir önlem :)
daha çok eksik kalan yerleri var mesela torpido ve bagaj aydınlatması da yok
aksesuar olarak ekstra maliyet getirecek şeylerden kaçınmışlar :) fiyatı da ona göre daha makul
Hoşbulduk İbrahim kardeşim teşekkür ederim.
Bende torpido ve bagaj aydınlatması var çok şükür.Herhalde yoğun şikayetlerden sonra bu konuda pes etmek zorunda kaldılar.Üstat bu saydığımız şeylerin maliyeti neki bunları takmıyorlar?Bu paraya koltuk döşemesini deri yapsınlar,araca navigasyon sistemi kursunlar,elektronik klima taksınlar demiyorum.Koskoca Renault için araca 4 tane viraj tutacağı takmanın,arka camlara otomatik açma sistemi yapmanın maliyeti ne olabilir?Renault'un web sayfasından şikayet formu doldurdum.40-50 liralık en adi teypte bile USB girişi var,2011 model 30 küsür bin TL'lik arabada yok bu nasıl oluyor dedim?Satış politikalarını biz belirlemiyoruz falan filan diyorlar.Hakikaten ilginç bir satış stratejisi....