Yedek Parça Sponsorluğu.

İlk Yardım Merkezi. Aracımızla (veya başka bir konu ile) ilgili karşılaştığımız, deyenimlediğimiz problemler, sorunlar. Çözümünü paylaşalım ya da arayalım!

Yedek Parça Sponsorluğu.

İleti sezgin bey » 04 Eylül 2011 11:14

Renault ile ilgili baka forumlarda yedek parça sponsorluğu var. Bizde neden böyle bir çalışma mevcut değil. Hani bakımlardan bahsediyoruz. Garantisi biten sevgili üyelerimiz var. Onlar için ve hepimiz için yararlı olur diye düşünüyorum. Varmı sizce böyle bir çalışmaya gerek. Devrim üstad bir el atar artık bu işlere:)
sezgin bey
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: CLIO-3 F-2 EXECUTİVE
Motor Tipi & Gücü: 1.5 DCI 85 BG.G/TOUR
Kilometre: 21000
Yakıt: TOTAL EXCELLIUM EURO
Lastik Markası: BRIDGESTONE TURANZA
İsim ve Şehir: SEZGİN BEY

Re: Yedek Parça Sponsorluğu.

İleti Devrim » 04 Eylül 2011 13:25

Sanırım bu iş biraz etraf tanıma ve bağlantı işi. Ben Konya'da bulunduğumdan repertuarım belli. :)
Bu iş asıl İstanbul'daki (ya da Ankara'daki) girişimci arkadaşların eseri olacaktır. :D
Devrim
Site Admin
Site Admin

Marka & Model: Clio III 2008 Auth.
Motor Tipi & Gücü: 1.5dCi 65hp
Kilometre: 120000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: Kumho KW17 185/60/15
İsim ve Şehir: Konya

Re: Yedek Parça Sponsorluğu.

İleti semih89 » 04 Eylül 2011 14:12

Aslında adam gibi bir firmayla bağlantı kursa sponsorluk yapsak , hatta sağlam bir kaç usta olsa forumda aktif olarak bulunsa malzemeleri şasi numarasına göre kargoyla eve kadar ücretsiz gönderiyorlar falan. çok güzel ve faydalı olur her açıdan. sitenin şanssızlığı sanırım biraz. site sahibi istanbul dışında bir de aktif olarak kullanıcıların biraraya gelmediği bir site çok uzun zamandır. yoksa özellikle clio isimiyle bile birçok firmayla anlaşılabilir. türkiyenin en çok satan aracı sınıfında..
semih89
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: Clio Dynamique
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 85bg
Kilometre: 35000
Yakıt: EuroDizel Opet
İsim ve Şehir: ltba

Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google Adsense [Bot] ve 251 misafir