Devrim demiş ki:Benim arka balkonda yatan kullanmadığım (yani 30bin kilometre kullanmış olduğum) Dunlop SP01'ler aklıma geldi şimdi. Fakat şu iki nokta aklıma geldi;
1) Lastikler eski ve aynen 2 ay kullanıp atılmalık. Fakat bunları gönderirsem ve, ister tesadüf ister lastiklerden kaynaklı olsun, bir kaza vb. durumda kendimi %100 suçlu hissederim. İşin burasını nasıl çözeriz bilemiyorum.
2) 4 adet lastiğin kargosu ne kadar tutar sizin için, tahmini? Hani tasarruf edelim derken iş tatsızlaşmasın sizin için...
elensi59 demiş ki:Devrim demiş ki:Benim arka balkonda yatan kullanmadığım (yani 30bin kilometre kullanmış olduğum) Dunlop SP01'ler aklıma geldi şimdi. Fakat şu iki nokta aklıma geldi;
1) Lastikler eski ve aynen 2 ay kullanıp atılmalık. Fakat bunları gönderirsem ve, ister tesadüf ister lastiklerden kaynaklı olsun, bir kaza vb. durumda kendimi %100 suçlu hissederim. İşin burasını nasıl çözeriz bilemiyorum.
2) 4 adet lastiğin kargosu ne kadar tutar sizin için, tahmini? Hani tasarruf edelim derken iş tatsızlaşmasın sizin için...
Hocam aslında bende 17 jant lastik var daha 5000 binde ama satmayı düşünüyorum onun için teneke jant taktım çok güzel bi fiyata bi takım teneke bldm lastkli kapaklarıyla beraber şmdi onları kullanıorm ama lastiğin durumu içler acısı :) 2000 üretimi dişleri falan yok kuruda bile tapa gaz yapınca sarmaya başlıyo hani öyle bi lastk yerine ne taksam güvenliğim açısından iyi olur diye düşündüm :) kışa girmeden 0 lastk alıcam ama işte biraz toparlamam lazm kendimi :)
ben onun kargosunu bi araştıriyim duruma göre konuşuruz :)
elensi59 demiş ki:Hocam ilgilendiğiniz için sağolun.Tanesi 130 tlden 12 taksitle 2010 sonu üretimi dunlop lastik aldım hepsiburada.comdan fakat teneke jantlar 5.5j lastkleride 185 60 15 aldım inşallah bi uyum sorunu yaşamam bi fikriniz varmı bu konuda.
elensi59 demiş ki:Hocam ilgilendiğiniz için sağolun.Tanesi 130 tlden 12 taksitle 2010 sonu üretimi dunlop lastik aldım hepsiburada.comdan fakat teneke jantlar 5.5j lastkleride 185 60 15 aldım inşallah bi uyum sorunu yaşamam bi fikriniz varmı bu konuda.
oguz1 demiş ki:...Yalnız bizim jantlar 16 ' diye biliyorum. 16 ' alsaydınız daha iyi olabilirmiydi?
BAKIM demiş ki:elensi59 demiş ki:Hocam ilgilendiğiniz için sağolun.Tanesi 130 tlden 12 taksitle 2010 sonu üretimi dunlop lastik aldım hepsiburada.comdan fakat teneke jantlar 5.5j lastkleride 185 60 15 aldım inşallah bi uyum sorunu yaşamam bi fikriniz varmı bu konuda.
Ozan Bey Yeni lastikleriniz hayırlı olsun en doğrusunu yani yenileme işini yapmışsınız çünkü lastikler çok önemli fiyatıda da çok iyi ben bu hafta balıkesir yetkili servise lastik sormaya gittim ER 300 Turanza 215 YL dunlop 160 Tl olarak fiyat vermişlerdi
Sizin sorduğunuz uyum konusuna gelince merak etmeyin hiçbir sorun olmaz bildiğim kadarıyla sizin teneke diye ifade ettiğiniz saç jantların genişliği 5,5 X 15 dir bu jantlara uygun lastik ebatları : 165/65R15 ve 185/60R15 dir. Orjinal Aliminyum alaşımlı jantların genişliği ise 6 X 15 dir Bu janta uygun lastik ebatları ise 185/60R15 , 195/55R15 , 165/65R15 ve 185/55R15 dir .
Devrim demiş ki:elensi59 demiş ki:Hocam ilgilendiğiniz için sağolun.Tanesi 130 tlden 12 taksitle 2010 sonu üretimi dunlop lastik aldım hepsiburada.comdan fakat teneke jantlar 5.5j lastkleride 185 60 15 aldım inşallah bi uyum sorunu yaşamam bi fikriniz varmı bu konuda.
Eh, en iyisi olmuş. Böylesi daha iyi. Hayırlı olsun. :)oguz1 demiş ki:...Yalnız bizim jantlar 16 ' diye biliyorum. 16 ' alsaydınız daha iyi olabilirmiydi?
15 inch abi bizim jant'lar. Keşke 16" olsaydı diyorum...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 46 misafir