Klipsler.

İlk Yardım Merkezi. Aracımızla (veya başka bir konu ile) ilgili karşılaştığımız, deyenimlediğimiz problemler, sorunlar. Çözümünü paylaşalım ya da arayalım!

Klipsler.

İleti sezgin bey » 24 Ağustos 2011 20:53

Aracımızın muhtelif yerlerinde çeşitli cins ve maddelerden klipsler mevcut. Bende bu klipsleri servisler dışında nerelerden temin edebiliriz diye soracaktım. Aracımın geçenlerde motor odasını temizlerken fren mestan havuzunun olduğu yerdeki siyah kaplama süngerinin tutan plastik siyah klipslerden birini yerinde bulamadım. Klips dişi çünkü aracın kaportasında saplaması mevcut. Bu klipsi nasıl temin edebilirim acaba?.
sezgin bey
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: CLIO-3 F-2 EXECUTİVE
Motor Tipi & Gücü: 1.5 DCI 85 BG.G/TOUR
Kilometre: 21000
Yakıt: TOTAL EXCELLIUM EURO
Lastik Markası: BRIDGESTONE TURANZA
İsim ve Şehir: SEZGİN BEY

Re: Klipsler.

İleti semih89 » 24 Ağustos 2011 21:49

PARÇACILARDA DOLU.
semih89
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: Clio Dynamique
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 85bg
Kilometre: 35000
Yakıt: EuroDizel Opet
İsim ve Şehir: ltba

İleti BAKIM » 25 Ağustos 2011 00:34

Parçacılarda maalesef hepsi bulunmuyor mesela ben ön koltukların yan taraflarında bulunan plastik parçaları tutan klipsleri koltuk kılıfı takarken 2-3 tanesi kırıldı o kadar aramama rağmen hiçbir yerde aynısını bulamadım birçok benzeri var ama ya küçük geliyor ya uzun geliyor veya baş tarafı değişik mutlaka bir farkı var servise gittiğimde bana ne derse beğenirsiniz kataloğa baktı ve bu parçalar ayrı satılmıyor komple kotuğu almalısın bende el insaf dedim sonunda serviste çalışan bir arkadaş pert olan bir cliodan 1-2 tane sökmeme izin verdi öyle taktım hala eksikler var .
BAKIM
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: 1,2V 75 hp
Kilometre: 44444
Yakıt: schell Bp
Lastik Markası: MICHELIN Energy Save
İsim ve Şehir: Balıkesir

İleti semih89 » 25 Ağustos 2011 18:28

bütün yedek parçaların olması zorunlu aslında. mutlaka da vardır merkezde. ama böyle parçalar için uğraşmazlar. aslında tanıdık falan olsa parça numarası bulup tek tek getirtebilirler servisten. servisler de çoğu parçayı merkezden getirtiyor.
semih89
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: Clio Dynamique
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 85bg
Kilometre: 35000
Yakıt: EuroDizel Opet
İsim ve Şehir: ltba

Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 187 misafir