:) Geçmiş olsun Dr.Power.
Teşekkürler...

evrenz demiş ki:dr power servis fiyatı mı bu ?

oguz1 demiş ki:Dr.power demiş ki:Bugün 60.000 bakımı yaptırdım... Parça fiyatları şöyle (1.5 DCİ)
- Triger Seti (orjinal)
- Devridaim motoru (orjinal)
-V kayışı orjinal
- Rulman (iyi kalite)
- Total antifiriz sarı
- würtz slikon
Toplam: 285 TL
İşçilik 75 TL
Neyse bu işler bitti rahatladık
Nerede yaptırdınız tam adres alabilirmiyim.

Dr.power demiş ki:Bugün 60.000 bakımı yaptırdım... Parça fiyatları şöyle (1.5 DCİ)
- Triger Seti (orjinal)
-V kayışı orjinal
- Rulman (iyi kalite)
- Total antifiriz sarı
- würtz slikon
İşçilik 75 TL

Fiyatlar bu şekilde zaten bazen işçilik 25-50 TL artabiliyor.. Servis te Triger 160 TL ben 120 TL ye aldım diğerlerindede böyle oynamalar var.. Birde işçilikle uçuyor..yabanabat demiş ki:Bir yanlışlık yok demi ben 50000 bakımı 225 tl yaptırdım indirimlerden yararlanarak servise. 60000 bin bakımın 700-800 tl arası olduğunu söylediler bana .Dr.power demiş ki:Bugün 60.000 bakımı yaptırdım... Parça fiyatları şöyle (1.5 DCİ)
- Triger Seti (orjinal)
-V kayışı orjinal
- Rulman (iyi kalite)
- Total antifiriz sarı
- würtz slikon
İşçilik 75 TL

oguz1 demiş ki:atakansek demiş ki:Arkadaşlar bizim araçlarda yetkili servisin yaptığı 60.000 km bakımında devir daim değişiyormu? Bilgisi olan varsa sevinirim.
5 gün önce bakım yaptırmıştım. Normal bakım hariç triger seti değişimi indirimle 523 tl, bunun yanında triger çıktıktan sonra arkasında devirdaim pompasına bakıyorlarmış gerek olursa değiştiriyorlar fiyat 300 tl. Dizellerde pek sorun olmuyormuş , benzinli araçlarda sorun çıkma olasılığı daha fazlaymış.

engin demiş ki:Merhabalar arkadaşlar;
60.000 bakımı için hep gittiğim servisi aradım ve fiyat sordum 1100 TL dedi.
yaklaşık 4 ay önce de aracın garantisi bitti..
bu ücret biraz çok değil mi ?
Varsa İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz bir yer önermenizi rica edeceğim.

Devrim demiş ki:60bin'e iki bin kilometre kaldı.
Özel servis 800 lira civarında fiyat verirken servis "Hocam sen bi' 1000 lira hazır et" diyor.
Özel servisteki usta geçenlerde "Senin motorda üfleme var" diyerek ruh sağlığımı bozarken, yetkili servisteki usta "Motorda üfleme görmemişler, senin motor sağlıklı" diyerek psikolojimi düzeltmişti.
Tuhaflık şu ki, özel servisteki usta yetkili servisten ayrılma biri...
Şu tabloya bakarak direkt olarak yetkili servise güvendiğimi belirtmeliyim. Ama 1000 lira arkadaş... boru...

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir