MertDeniz » 03 Temmuz 2011 23:06
Dynamique 2006 ve öncesi Meganelarda olan bir donanım seviyesi. O dönemin en donanımlısıydı. 2007 veya sonrası Megane alacaksanız onların donanım seviyeleri aşağıdan yukarı şu şekildedir. Authentique - Extreme - Expression - Priveleg . Şimdi tabi ki önemli olan temiz araba bulmak. Ama donanım olarak sormuşsunuz. Authentique baz donanımdır. Bunda belirgin olarak olan özellikler ABS-EBV , CD çalar, ön camlar otomatik, 6 airbag ve klima. Bir üstü olan Extreme paketi ise daha çok görünüme önem veren bir pakettir. Bunda ek olarak 16'' alaşım jant, Deri direksiyon - vites topuzu, spor koltuk döşemeleri, sis farı var. Şimdi Expression'a gelelim. Bende bu paket var. Garajıma bakabilirsiniz. Expression donanımla birlikte bir çok paket almak mümkün (Konfor, Plus, İklim). Benim aracımda bir paket var ama tam olarak adını bilmiyorum :). Konfor olabilir. Donanımları aklıma geldiği kadar sıralayayım. ABS-EBV, AFU, 4 cam otomatik, otomatik yan dikiz aynaları, deri - kumaş karışımı bej koltuk döşeme, ön kol dayama, iç bej döşeme, torpido soğutma, arka ve arka yanlarda orjinal perde, bütün koltuklarda isofix çocuk koltuk bağlantısı. 2006 sonu veya 2007 model alırsanız Expression'da ek olarak hız sabitleyici ve sınırlayıcı da olur. Benim Megane'da var. Benim aracımda sanırım ek olan paketten dolayı olan donanımları yazıyorum. Arka kol doyama, yağmur sensörü, far sensörü, sis farı. Araçta olan paketlerle beraber çelik jant vs. olabilir. En üst donanım olan donanım Priveleg'dir. Ancak bu donanımı bulmanız biraz zordur. Çünkü Expression'dan pek artısı yok. En yaygın olan donanım Expression'dur. Ben bildiğim kadarıyla Priveleg'in artılarını yazayım. Ek olarak direksiyon, klima ünitesi vs. bej döşemedir. Sunroof vardır. 6 lı CD çalar vardır. Alaşım jant vardır. Benim bildiğim bu kadar.
Araçla ilgili sormak istediğiniz başka şeyler varsa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.