İlk Yardım Merkezi. Aracımızla (veya başka bir konu ile) ilgili karşılaştığımız, deyenimlediğimiz problemler, sorunlar. Çözümünü paylaşalım ya da arayalım!
Sol arka tekerlek üzerini ve kapı kenarını sürtmüştüm,kaskoyu bozmadan AUTOKİNG-İZMİR şubesinde yaptırdım,sonuç mükemmel,personelin ilgi alakakası çok iyi bütün arkadaşlarıma tavsiye ederim...Autoking'e teşekkür ederim... :Yahoo!:
ufuk demiş ki:oktay abi yoğunluk nasıl ve ne kadar zamanda aracı teslim ettiler
Yazlığıma internetim yeni bağlandığı için geç cevap verebildim lütfen kusura bakmayın,yoğunluk var ama genelde aynı gün veriyorlar ben acelem olmadığını belirttim 23.Haziran günü verdim 24.Haziran günü Saat:16.00 da aracınız hazır diye aradılar ve çok memnun kaldım,tavsiye ederim...
Benim aracın tamponlarında ve sağ aynada çizikler var boya kalkmış aldığım bayan biraz yanaşma ve park etme sıkıntsı yaşıyormuş sanırım :D aslında ufak şeyler ama auto kinde mini onarımdan ücretsiz yaptırmak istiyorum, oktay bey memnun kalmış ama nette biraz araştırdım çok şikayet eden var son zamanlarda auto kinge giden varmı acaba ? yoksa 2 tane çizik için başıma iş almasammı :D