Önceden merak ettiğim bir konuydu.
dsc00359x.jpg
Ön bilgi: Araç teybimizin güvenlik kodunu, teybimizin model, seri ve product numarası belirliyor. Yani sabit bir kod, değiştirilebilir bir kod değil. Yukarıdaki örnek etiket, yabancı bir sitede bulduğum teyp üzerinde bulunan bir etiket.
Senin sorunun üzerine internette biraz araştırma yaptım ve 3 çözüm yolu buldum.
1-En sağlıklısı yetkili servise giderek ruhsatınızla teybinizin kodunu edinebilirsiniz. Bazı servisler ücretsiz bazılarıda ücret karşılığı bu hizmeti veriyorlarmış.
2-
(2.yöntemin mümkün olması benim biraz canımı sıktı açıkçası) İnternette bir çok markaya yönelik teyp kodu bulma programları mevcut ve bazılarının çalıştığı bilgisini buldum. Programa model, seri ve prod numaralarını yazarak güvenlik kodunu elde ediyorsunuz. En kısa zamanda bir kaç tanesini deneyip sonucu buraya yazıcam.
3-
(3. yöntemin mümkün olması da benim biraz daha canımı sıktı) Bazı internet siteleri ücretli ve ücretsiz bu hizmeti vermekte. Ücretsiz bir sitede çok sayıda başarılı sonuç olduğunu gördüm. Yine bu sitelerde model, seri ve prod numarasını paylaştığınızda size olası güvenlik kodunuzu söylüyorlar. Bu sitelerde şansını deniyebilirsin.
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.