levolution » 25 Nisan 2011 17:18
Selam.
Adım Levent, Sinop'ta yaşıyorum. 33 yaşındayım. 12 yıl önce İngilizce öğretmeni olarak işe başladım fakat 2 ay önce okulu ve öğretmenliği bırakarak bakanlığın bir projesi kapsamında eğitim görevlisi olarak çalışmaya başladım. 5 yıllık evliyim. Kısmetse 6 hafta sonra bir oğlumuz olacak.
İlk arabamı 2001 yılında aldım, 1988 model R11 GTS 1.4 idi. Bu arabayı 2008 yılında sattım. 2007 yılında 2001 model Clio RXT aldım fakat bir kaza geçirip elden çıkardım ve ardından o aracın ikizini aldım Ocak 2010'da. Geçen cuma günü de 2008 model 1.2 16v BVR Clio 3 aldım, 49bin km'de. Clio 3 alma amacımız model yenilemekti. Hayırlısı olur inşallah.
R11 GTS ile alakalı olarak yurt içi veya yurt dışı bazı forumlara üyeliğim hala devam ediyor. Özellikle Arjantin R11 Kulübü devamlı takip ettiğim bir sitedir.
Kişisel ilgim ve kaza sonrası tamir süreci sayesinde clio 2 hakkında çok bilgim oldu, Clio 2 ile ilgili forumlara da üyeliğim devam etmekte.
Müzik, bilgisayar, otomobil ve Doğa Sporları ile ilgileniyorum. Bisikletim olmazsa olmazlarımdan.
Herkese iyi forumlar dilerim.