cliodan bir başarı daha

ClioIII araçlarımız, modelleri, genel araç özellikleri ve diğer özelliklere dair konular.

cliodan bir başarı daha

İleti cagli » 08 Haziran 2011 07:59

cagli
ACEMI ER
ACEMI ER

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5 dci 65hp
Kilometre: 73000
Yakıt: po euro dizel
Lastik Markası: pirelli p6
İsim ve Şehir: osman çağlı van

Re: cliodan bir başarı daha

İleti ByOnder » 08 Haziran 2011 12:34

Renault ve Fiatın bi felsefeside budur zaten o hep eleştirdiğimiz neden renault süper lüks bi araba yapamayacağın sebebide budur 70 lerde amerikanlar almanlar benzini su gibi içerken sadece renault ve fiat 100 km de 10 litre yakıtın altına düşen araçlar üretiyordu hatta 6 7 8 litre hernekadar insanların bu ne be kibrit kutusu peynir tenekesi eleştirilerine maruz kalsada dünyanın bunada ihtiyacı vardı e bugünde tabiki böyle olacak
ByOnder
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Motor Tipi & Gücü: 1.2 75 HP
Kilometre: 25000
Yakıt: Shell V-Max
Lastik Markası: Pirelli P6
İsim ve Şehir: Samsun

İleti DrNo » 12 Haziran 2011 01:29

[ img ]

Renault Clio'ya yurtdışında çok önem veriyor Türkiye'de ise tam tersi.
DrNo
ONBASI
ONBASI

Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: Ankara

İleti Oktay ACAR » 12 Haziran 2011 10:33

Türk insanı ne versen alıyor mantığı olmalı,torpido ve bagaj lambalarını çalıyorlar ve bu araba hala satılıyor itiraz eden yok.Fabrikaları kontrol eden bir güç ve yaptırım yok'ki,yurtdışında çalsın bakalım torpido ve bagaj aydınlatmalarını nasıl satışı durduluyor...Bizi ''HAS EKMEK,KÖR MEMLEKET'' olarak görüyorlar...
Oktay ACAR
TEĞMEN
TEĞMEN

Motor Tipi & Gücü: 1.2 57.5 HP
Kilometre: 41000
Yakıt: BP ve TOTAL 95 Oktan
Lastik Markası: Continental Premium
İsim ve Şehir: İZMİR

İleti MertDeniz » 12 Haziran 2011 12:19

Ben de Renault'tan çok Renault kullanıcılarını suçluyorum. Ciddi bir itiraz olmazsa sonuç alamayız.
MertDeniz
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: Megane II Expression
Motor Tipi & Gücü: 1.5 dCi 85 BG
Kilometre: 30000
Yakıt: Shell V-Power
İsim ve Şehir: İstanbul

İleti ByOnder » 12 Haziran 2011 13:03

Aslında cavap dahi verilmemeli ama siteden atılacağımı dahi bilsem iki çift lafım olacak Türk düşmanımısınız hoşunuzamı gidiyor egonuzmu tatmin oluyor Türk milletini koyun gibi görmek size ne haz veriyor herşeyde bunu yapan bi zihniyet var bu ülkede kendiyle aynı düşünmeyen düşünme yetisi olmayan olarak suçlanıyor. bunun adı özgürlük değil türk milletine hakaret vari yorum yapmak haddinizde değil.

Birisi renault alırken başınıza silahmı dayadı sizin almasaydınız. Ben neden aldım emsallerine olan fiyat avantajı servis ve yedek parça ulaşım kolaylığı ve alırkende torpido ve bagaj lambasının olmadığını biliyordum 5 liralık bagaj lambası 25 liralık torpido lambası için bukadar laf edilmeski 30 liralık aksesuar için satışta sizden bin lira gibi bi fiyat fazla alınması hoşunuzamı gidiyor aynı şey jant içinde geçerli ben renault un bana saç jant la araba satmasını istiyorum çelik cantlı olanına
iki binlira fark almasını değil çünkü ben daha sonra binliraya istediğim jantı aracıma koyabiliyorum Yani biz RENAULT kullanıcaları isteğe bağlı aksesuarlardan arınmış baz donanımlı düşük bedelli araçlar istiyoruz. sağolsun renault da cevap veriyor sizede cevap veriyor çoksa paranız Privilage donanımını alabilirsiniz bagaj lambasıda torpido lambasıda mevcut veya başka bi markayada transfer olabilirsiniz ama baz fiyatına niye full donanımlı satmıyor yargılaması yapmaya hakkınız yoktur
ByOnder
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

İleti Leon_01 » 12 Haziran 2011 14:11

türk düşmanlığı ne alaka gerçekten komik oluyor bu konuşmalar. türk milletini koyun gibi görmek bize bi haz vermiyor aksine acı veriyor. hakaretvari yorum yapan yok burda herkes haddini biliyor siz merak etmeyin sadece okuduğunuzu anlamaya bakın biraz
Leon_01
TEĞMEN
TEĞMEN

Motor Tipi & Gücü: 1.2 16V 75 bg
Kilometre: 28000
Yakıt: shell
Lastik Markası: bridgestone turanza
İsim ve Şehir: ADANA

İleti Leon_01 » 12 Haziran 2011 14:14

Oktay ACAR demiş ki:Türk insanı ne versen alıyor mantığı olmalı,torpido ve bagaj lambalarını çalıyorlar ve bu araba hala satılıyor itiraz eden yok.Fabrikaları kontrol eden bir güç ve yaptırım yok'ki,yurtdışında çalsın bakalım torpido ve bagaj aydınlatmalarını nasıl satışı durduluyor...Bizi ''HAS EKMEK,KÖR MEMLEKET'' olarak görüyorlar...

satış durdurma işi biraz abartı olur ama gerçekten iki kuruşluk parçaların olmaması hoş değil. adamlar benim ürünüm bu alıp almamak sana kalmış düşüncesinde biz de aracın artılarına yoğunlaşarak küçük şeyleri görmezden gelmeye çalışıyoruz ama yine de pazarlama stratejileri pek doğru değil
Leon_01
TEĞMEN
TEĞMEN

İleti serkcakmak » 12 Haziran 2011 14:42

Oktay Bey büyüğümüzsünüz, size saygı duyuyorum aramızda bulunmamızdan mutlu oluyorum.

Oktay ACAR demiş ki:Türk insanı ne versen alıyor mantığı olmalı...
Oktay Bey "Türk insanı" gibi nitelemelerle her seferinde (diğer yazılarınızda da örnekler mevcut) yaşadığımız toplumu kullanarak mesaj veriyorsunuz. İçinde kendimide gördüğüm bu mesajları okurken sanki başımdan kaynar sular dökülüyor.

Oktay ACAR demiş ki:torpido ve bagaj lambalarını çalıyorlar ve bu araba hala satılıyor itiraz eden yok
Oktay Bey benim torpido ve bagaj lambamı kimse çalmadı. Aldığımda da yoktu. Alırken varmı diyede bakmadım zaten. Ben renault'a gidip bunlar niye yok diye itiraz etsem "olan versiyonunu tercih edebilirsiniz" derler. Zaten Clio 3 modelinin bagaj ve torpido lambası dışında daha önemli özellikleri varki "Türk insanı" hala bu arabayı alıyor. Memleket meselesi değil bence.

Oktay ACAR demiş ki:Fabrikaları kontrol eden bir güç ve yaptırım yok'ki,yurtdışında çalsın bakalım torpido ve bagaj aydınlatmalarını nasıl satışı durduluyor.
Keşke "Türk insanı" olarak topluca yurtdışında yaşasaydık desem saçma olucak :)

Oktay ACAR demiş ki:Bizi ''HAS EKMEK,KÖR MEMLEKET'' olarak görüyorlar...
Ben "Türk insanı" nı ekmeğini yiyip memleket işine karışmayan insanlar olarak görmüyorum. Aksine son dönemde memleket işlerine kafayı fazla takmış milletiz.

Benimde koyu bir siyasi görüşüm olabilir. Hükümetten de yaşadığım toplumdan da memnun olmayabilirim. Ama her olumsuzluğu bunlara bağlayamam. Ayrıca bu konuların tartışılabileceği bir konu başlığı açsak orada tartışsak daha iyi olacak gibi geliyor. Zaten bu konu yine kilitlenecek.
serkcakmak
ASTSUBAY ÜST ÇAVUŞ
ASTSUBAY ÜST ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII 2007
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 65hp
Kilometre: 68999
Yakıt: Shell & Total
Lastik Markası: Dunlop Sport
İsim ve Şehir: Serkan İstanbul

İleti Oktay ACAR » 12 Haziran 2011 14:55

ByOnder demiş ki:Aslında cavap dahi verilmemeli ama siteden atılacağımı dahi bilsem iki çift lafım olacak Türk düşmanımısınız hoşunuzamı gidiyor egonuzmu tatmin oluyor Türk milletini koyun gibi görmek size ne haz veriyor herşeyde bunu yapan bi zihniyet var bu ülkede kendiyle aynı düşünmeyen düşünme yetisi olmayan olarak suçlanıyor. bunun adı özgürlük değil türk milletine hakaret vari yorum yapmak haddinizde değil.

Birisi renault alırken başınıza silahmı dayadı sizin almasaydınız. Ben neden aldım emsallerine olan fiyat avantajı servis ve yedek parça ulaşım kolaylığı ve alırkende torpido ve bagaj lambasının olmadığını biliyordum 5 liralık bagaj lambası 25 liralık torpido lambası için bukadar laf edilmeski 30 liralık aksesuar için satışta sizden bin lira gibi bi fiyat fazla alınması hoşunuzamı gidiyor aynı şey jant içinde geçerli ben renault un bana saç jant la araba satmasını istiyorum çelik cantlı olanına
iki binlira fark almasını değil çünkü ben daha sonra binliraya istediğim jantı aracıma koyabiliyorum Yani biz RENAULT kullanıcaları isteğe bağlı aksesuarlardan arınmış baz donanımlı düşük bedelli araçlar istiyoruz. sağolsun renault da cevap veriyor sizede cevap veriyor çoksa paranız Privilage donanımını alabilirsiniz bagaj lambasıda torpido lambasıda mevcut veya başka bi markayada transfer olabilirsiniz ama baz fiyatına niye full donanımlı satmıyor yargılaması yapmaya hakkınız yoktur

Yazdıklarımı bu kadar yanlış anlama kabiliyetinizi kutluyorum,tebrikler...
Oktay ACAR
TEĞMEN
TEĞMEN

İleti ByOnder » 12 Haziran 2011 15:41

Yazdıklarınızı yanlış anlamadım yazdıklarınızdan zihniyetinizin ne kadar yanlış olduğunu anladım olay bi bagaj lambası değil sizde nedemek istediğimi gayet iyi anladınız.
ByOnder
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

İleti Leon_01 » 12 Haziran 2011 15:46

ByOnder demiş ki:Yazdıklarınızı yanlış anlamadım yazdıklarınızdan zihniyetinizin ne kadar yanlış olduğunu anladım olay bi bagaj lambası değil sizde nedemek istediğimi gayet iyi anladınız.

ben söylediklerinizden kayda değer bişey çıkaramadım kusura bakmayın
Leon_01
TEĞMEN
TEĞMEN

İleti ByOnder » 12 Haziran 2011 15:50

leon kardeşim senin yaşında ordaki kelimelerin ne kadar ideolojik ne kadar belden aşşağı vurduğunu algılayabilecek yaşta değil o yüzden sana sölediklerim anlamsız komik gelebilir ben Türk insanıyım Türk milletiyim ama birey olarak öle her verileni alan cinsten değilim benim memleketimin otomotivciside hırsız değil.
ByOnder
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

İleti Leon_01 » 12 Haziran 2011 18:19

yaşım sizi yanıltmasın sebze gibi yetişen apolitik gençlerden değilim ben zaten beni bunun kararını verebilecek kadar da tanımadığınız açık, bu işlerin yaşla olmadığını söylememe gerek bile yok ama mecburen söylüyorum. siz türk insanısınız da biz isviçre vatandaşı mıyız sırf türkiyede üretildiği için firmanın saçma sapan satış stratejisine sahip çıkmak zorunda da değiliz sizin neden bu kadar zorunuza gidiyo hiç anlamış değilim gerçekten
Leon_01
TEĞMEN
TEĞMEN

İleti Oktay ACAR » 12 Haziran 2011 18:57

ByOnder demiş ki:Yazdıklarınızı yanlış anlamadım yazdıklarınızdan zihniyetinizin ne kadar yanlış olduğunu anladım olay bi bagaj lambası değil sizde nedemek istediğimi gayet iyi anladınız.

Nedemek istediğinizi anlamış değilim inanın.bu arada Renault türk otomotiv üreticisi değildir,Fransız menşeilidir bilginize...Ben
yinede Türk halkının otomotiv firmalarınca sömürülmesine karşıyım bana araba satan sattığı arabadan 2 aydınlatma lambasını takmayıp kar eden zihniyete istediğim hakareti ederim,tüketici olarak buna hakkım vardır,Renault'u Facebook sitesinde kendi sayfalarında'da rezil ettim,mühendisleri cevap yazdı lütfen form doldurun dedi,4 kez form doldurdum ve cevap vermek zahmetine katlanmadılar bile...Azıcık haysiyeti olan firma nezaketende olsa bir cevap verirdi...Siz neden bahsediyosunuz By Önder haksızmıyım...Nedersiniz...Bir şeye daha açıklık getiriyim halen kullandığım Renaul Clio'yu para verip almadım bana hediye edildi,1974 yılından beri araç sahibiyim,geçmişte 5 ayrı modelde Renault aracım oldu hiçbirinde eksiklik yoktu ve o yıllar araç almak için avans yatırıp 3-4-6 ay sıra bekleyip araba aldığımız yıllardı...1974/1995 arası 15-16 aracım oldu kendi adıma bu 17 ci arabam...Ha bu yazdığımıda yanlış algılamayın aman hava atmış duruma düşmiyim gözünüzde...1974 yılında ilk arabam ANADOL kamyonetin içinde pas-pas ve 2 dalgalı radyo vardı...Ben Türk tüketicisinin sömürülmesine karşıyım ama nedense siz anlamak istemiyorsunuz gibime geliyor.Saygılarımla...
Oktay ACAR
TEĞMEN
TEĞMEN

Sonraki

Genel Konular

Kimler çevrimiçi