mosengul demiş ki:Arkadaşlar sonunda bende havuzuma kavuştum. Denemek için araç arıyorlarmış ama hiçbir araçta kanca bulamamışlar. Gönderin ben denerim arabada dedim. Zannedersem Renault muhendislerinin aklına bi ara esmiş koymuşlar. Havuz bagajıma birebir uydu. Üstünde Clio yazıyo çok hoşuma gitti. (resimleri yakında yüklerim)
Ayrı bir parağraf açmak isterim firma mükemmel. Burdan Kürşat Bey'e ve bütün YPS Plast çalışanlarına Teşekkür ederim.
Evet adamlar önce beni aradılar sizinki kancalı mı diye? clio 3 faz 2 için yeniden üretim yapmışlar.hatta denizli renault bayisine gidip denemişler ama orada kancalı araç yokmuş. benim ki de faz 1 olunca mosengul arkadaşımıza yönlendirdik. sanırım daha önce irtibata geçmişler konuyla ilgili olarak. sonuç olarak:
Bagaj havuzunu almış olan ve kancadan dolayı kullanamayan arkadaşlarımız varsa firma ile irtibata geçip değişim yaptırabilirler.
google da yps plast denizli diye aratırsanız iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Kürşat bey size yardımcı olur.
Gerçekten işine önem veren bir firmaymış 3-5 bagaj havuzu için yeniden kalıp çıkarıp üretim yaptılar. Ama artık memnun ve çok iyi referans verebilecek müşterileri var. :)