arkadaşlar merhaba,
bende 2008 clio 65bg 1.5d hatchback III var.
lastiklerini değiştireceğim de
"185/60/15 Pirelli Lastik P6000 88 H " bunu almayı düşünüyorum.
ne dersiniz, uygun mudur?
ByOnder demiş ki:Bende uzun zamandır lastik araştırıyorum bu aralar alacağım marka olarak hem uygun fiyat hem kalite hemde renault un fabrika çıkış lastik terciği olduğu için dunlop da karar verdim ama modeline henüz karar veremedim. Seçenekler ise dunlop klasiği SP01. olabilir biraz extrem düşünen arkadaşlar varsa azcıkta paraya kıyarlarsa SP9000 tartışmasız mükemmel lastik ve son olarakda yeni serisi LM702 lerde çok hoş desene sahip üç modelden birine karar vereceğim artık
Fiyatlar ise SP01 ile LM702 125 tl SP9000 ise 160 175 tl arası fiyatları mevcut
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-j ... 156/detay/
35cem35 demiş ki:ByOnder demiş ki:Bende uzun zamandır lastik araştırıyorum bu aralar alacağım marka olarak hem uygun fiyat hem kalite hemde renault un fabrika çıkış lastik terciği olduğu için dunlop da karar verdim ama modeline henüz karar veremedim. Seçenekler ise dunlop klasiği SP01. olabilir biraz extrem düşünen arkadaşlar varsa azcıkta paraya kıyarlarsa SP9000 tartışmasız mükemmel lastik ve son olarakda yeni serisi LM702 lerde çok hoş desene sahip üç modelden birine karar vereceğim artık
Fiyatlar ise SP01 ile LM702 125 tl SP9000 ise 160 175 tl arası fiyatları mevcut
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-j ... 156/detay/
Benim araçta Bridgestone B250 lastik vardı. 44.000 km oldu hala kullanıyorum. Acaba Renault heryıl fabirka çıkış lastiklerinin marka ve modelini değiştiryor mu?
predatore demiş ki:cevaplar için teşekkürler
bende bikaç gündür bakıyorum.
genelde fiyat 150-180 arası değişiyor.
dunlop sp1 120 TL buldum. fakat biraz daha iyi olsun diye bilindik markalara yöneldim
pirellide kampanya varmış. normalde 150 tl şimdi 125 TL
fakat "Leon_01" pirelli iyi değil demiş. biraz daha bakacağım.
bu arada turanzalar 180 TL civarında
Leon_01 demiş ki:predatore demiş ki:cevaplar için teşekkürler
bende bikaç gündür bakıyorum.
genelde fiyat 150-180 arası değişiyor.
dunlop sp1 120 TL buldum. fakat biraz daha iyi olsun diye bilindik markalara yöneldim
pirellide kampanya varmış. normalde 150 tl şimdi 125 TL
fakat "Leon_01" pirelli iyi değil demiş. biraz daha bakacağım.
bu arada turanzalar 180 TL civarında
pirelli alacağınıza dunlop alın
Leon_01 demiş ki:aksine michelin yumuşak bi lastik olduğu için ses az olur ama türkiye yolları için pek elverişli değil çok çabuk aşınır dış taraflara doğru ufalanmalar başlar bi süre sonra.açıkçası tam bi otoban lastiğidir.turanza biraz daha sert, özellikle yaş zeminde daha güvenli, türkiye şartlarına biraz daha uygun bi lastiktir. avrupadaki gibi kaliteli yollarda kullanacak olsam michelini düşünürdüm, ama şu ank tercihim turanza.ayrıca continental de iyi bi alternatif
ByOnder demiş ki:Pirelli hakkında gerçeği ben söyliyeyim kimse pirelli kötüdür diyemez ama tutulmamasının sebebi emsallerine oranla pahalı olmasıdır üstelik yerli olmasına rağmen pahalı yoksa F1 e lastik üreten bi markaya kötü diyemeyiz.
Leon_01 demiş ki:aksine michelin yumuşak bi lastik olduğu için ses az olur ama türkiye yolları için pek elverişli değil çok çabuk aşınır dış taraflara doğru ufalanmalar başlar bi süre sonra.açıkçası tam bi otoban lastiğidir.turanza biraz daha sert, özellikle yaş zeminde daha güvenli, türkiye şartlarına biraz daha uygun bi lastiktir. avrupadaki gibi kaliteli yollarda kullanacak olsam michelini düşünürdüm, ama şu ank tercihim turanza.ayrıca continental de iyi bi alternatif
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir