GrandTour Alacağım Yardım Lütfen

ClioIII araçlarımız, modelleri, genel araç özellikleri ve diğer özelliklere dair konular.

GrandTour Alacağım Yardım Lütfen

İleti MertDeniz » 01 Mayıs 2011 17:37

Arkadaşlar hiç aklımda yokken Renault bayisine gittim ve Beyaz Clio III Faz II GrandTour 85 Bg Executice gördüm. Çok ilgimi çekti. Ayrıca 20. yıl özel aksesuarları gerçekten çok şık ve havalı. Ön konsol tamamen deri kaplı. Bilen bilir zaten donanımı motorunu vs. Zaten ben de bu araca sahip olan kişilere sorular soracağım. Konfor ne düzeyde? Megane'dan inip sizin aracınıza binildiğinde yadırganacak seviyede mi yoksa tatmin edecek bir düzeyde mi? Performans beklemeyen biri için motor verimi yeterli midir? Yani rampalarda bayılma, uzun yolda son hız yetersizliği gibi şeylerle karşılaştınız mı? Tekrar belirtmek isterim performans meraklısı değilim. Son olarak da sormak istediğim arabanızın yol tutuşundan memnun musunuz? 130-140 civarında gittiğinizde tedirginlik veriyor mu ve normal hızlarda girilen virajlarda yoldan çıkma eğilimi gösteriyor mu? Bu uzun sorularıma vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler ediyorum.
MertDeniz
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: Megane II Expression
Motor Tipi & Gücü: 1.5 dCi 85 BG
Kilometre: 30000
Yakıt: Shell V-Power
İsim ve Şehir: İstanbul

Re: GrandTour Alacağım Yardım Lütfen

İleti sezgin bey » 04 Mayıs 2011 17:50

Ben bu araca karar vermeden evvel aracın dış görünüşü çok etkileyici geldi açıkçası bana özellikleri en ful model olan Executive lerde ise b segmenti bir otomobile göre herşeyi tam. 85 bg bu araçlara fazla bile geliyor. Rampalarda isterseniz klimayı alın motorun performansı gayet başarılı. Dci motorlar zaten Nissan araçlarındada kullanılıyor biliyorsunuz. Hem az yakan hemde çok kaçan cinsten. Benim aracım 4000 km de alalı 5 ay oldu. Pek motorun tam performansını ölçmedim ama otoyolda 165 km'yi gördüm gaz pedalına tam basmadım. Rodajda diye ama 4000 devirleri gördüm ses o devirde biraz içeri geliyor ama radyonun hıza göre sesin artması fonksiyonu bunu örtüyor. Zaten ses konusunu pek takmayın ancak ve ancak o süratlerde o motor sesi içeri geliyor. Yanlız yeni yapılan araçlarda sanırım bluetooth özelliği yok. Ben şahsen aracımdan memnunum iyiki bunu almışım dedim. İnşallah yüce mevlam hayırlısı ile kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Bagajı çok geniş hb clioya göre daha iri bir görünüme sahip b ile c segmenti arası bir kasası var ne yaris ve fiesta kadar ufak neden megane kadar geniş ve iri yani uzaktan bakınca çok eşgalli bir görünümü var seksi bir araç kısacası.
sezgin bey
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: CLIO-3 F-2 EXECUTİVE
Motor Tipi & Gücü: 1.5 DCI 85 BG.G/TOUR
Kilometre: 21000
Yakıt: TOTAL EXCELLIUM EURO
Lastik Markası: BRIDGESTONE TURANZA
İsim ve Şehir: SEZGİN BEY

Re: GrandTour Alacağım Yardım Lütfen

İleti MertDeniz » 04 Mayıs 2011 18:11

Evet kasası gerçekten çok hoşuma gitti. Daha önce de gördüm tabi ki ama alıcı gözüyle bakınca bir farklı oluyor :). Arabamı hayırlısıyla sattıktan sonra aklıma yatan sıfır yada sıfıra çok yakın bir araba alacağım. Şu an arabamdan memnunum, sadece model yükseltmek için satıyorum. Yoksa başka bir model araba bakardım. Zaten performans meraklısı biri değilim. Ayda yılda bir gaza gelirim 150-160 yapar sonra sağdan sağdan 90-110 la giderim :) Alacağım araba %70 Clio Executive olacak. İyi bir fırsat çıkarsa HB de alabilirim. Grandtour da olur tabi. Ama eğer Clio almazsam büyük ihtimal de Megane alacağım. 2008-2009 model, 100 Beygirlik temiz bir Megane bulursam o da fena olmaz. Clio istememin sebebi sıfır ya da sıfıra daha yakın bir araba sahibi olmak istemem. Aynı zamanda daha donanımlı. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bu konuda tecrübeli kişilerden bilgi almak en az test sürüşü yapmak kadar değerli benim için.
MertDeniz
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: Megane II Expression
Motor Tipi & Gücü: 1.5 dCi 85 BG
Kilometre: 30000
Yakıt: Shell V-Power
İsim ve Şehir: İstanbul

Genel Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 37 misafir