Normalde kapalı mekanda uydu sinyallerini görmez Navigasyonlar. Seninki 3G vb. bir internet çıkışını kullanıyor olabilir.filzof_alican demiş ki:...sanirim telefonla alakali bir durum cunki kapali yerlerde bile cekiyo bunu gps i :d okudugima gore baz istasyonuyla aldigi verileri kiyaslayarak konumunu buluyor. durum boyle oluncada ilk baglanti 2-3 saniyeye dusuyor ;)
Abi çak bi' 300 kağıt, hayrını gör. :D Yine de sen bilirsin gerçi...impossible demiş ki:...çok para ayırmak istemiyorum, maksimum 199 :D
semih89 demiş ki:5800 cep telefonum var ve bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım harita olarak garmin kullanıyorum ki garmin bu konuda dünyanın en iyisi. Uçaklarda falan da aynı firma yazılım ve gps üretiyor. Harita deseniz zaten güncel haritalar mevcut. Öyle sırf görüntü olsun diye milyar ona harcamak bence çok mantıksız.
TheTez54 demiş ki:Programın adın GMobileXT ama bir türlü başaramadım çevirimdışı kullanmayı
dies demiş ki:arkadaslar entegre navıgasyon taktırayım dedım servısın verdıgı fıyat 3500 tl :shock: ...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir