Leon_01 demiş ki:focusla 1.2 clioyu geçemiyosa şöföründe iş yoktur onun
RPDiFOR demiş ki:wolksvagenlerde ateşleme bobini 600 tl ve lpg de yakıyor bilgine focus hakkında bişi söyleyemem ama dizeli sanırım 2011 di performansı yetersiz geldi aracım 1.2 85 hp bvr inatlaştı ve geçemedi üstelik lpgden benzine dahi almadım aracımı
ByOnder demiş ki:RPDiFOR demiş ki:wolksvagenlerde ateşleme bobini 600 tl ve lpg de yakıyor bilgine focus hakkında bişi söyleyemem ama dizeli sanırım 2011 di performansı yetersiz geldi aracım 1.2 85 hp bvr inatlaştı ve geçemedi üstelik lpgden benzine dahi almadım aracımı
Yapmayın böyle gözünüzü seveyim polemik olsun istemem ama çocukça olmuş dizel focus diosun 1,2 yi yiyemedi diosun bu sahil turu atan ferraricinin yanından geçince yedim zanneden doğancı muhabbeti olmuş ... Hocam dizel focus 2 den 3 e geçerken bile patinaja düşüp yerinde duramayan bi alet . Tamam clio forum uyuzda bukadarda değil aracım 1,6 deseniz belki derim üstelik lpg de öylemi ?
ByOnder demiş ki:RPDiFOR demiş ki:wolksvagenlerde ateşleme bobini 600 tl ve lpg de yakıyor bilgine focus hakkında bişi söyleyemem ama dizeli sanırım 2011 di performansı yetersiz geldi aracım 1.2 85 hp bvr inatlaştı ve geçemedi üstelik lpgden benzine dahi almadım aracımı
Yapmayın böyle gözünüzü seveyim polemik olsun istemem ama çocukça olmuş dizel focus diosun 1,2 yi yiyemedi diosun bu sahil turu atan ferraricinin yanından geçince yedim zanneden doğancı muhabbeti olmuş ... Hocam dizel focus 2 den 3 e geçerken bile patinaja düşüp yerinde duramayan bi alet . Tamam clio forum uyuzda bukadarda değil aracım 1,6 deseniz belki derim üstelik lpg de öylemi ?
RPDiFOR demiş ki:ByOnder demiş ki:RPDiFOR demiş ki:wolksvagenlerde ateşleme bobini 600 tl ve lpg de yakıyor bilgine focus hakkında bişi söyleyemem ama dizeli sanırım 2011 di performansı yetersiz geldi aracım 1.2 85 hp bvr inatlaştı ve geçemedi üstelik lpgden benzine dahi almadım aracımı
uzun düzlüklerde focus clio yu tabiki gecer özellikle 1.2yse yalnız şehir içi yogun trafikte hiç şanş vermiyorum özellikle kısa mesafelerde kucuk motor her zaman çabuk toparlar kendi aracınızda clio deneyebilirsiniz
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 49 misafir