dizel 85 hp dynamic plus clio iii aldım sıfır olarak yaklaşık 2 ay önce, araç şu an da 4200 km de ama bana hala biraz hantal gibi geliyor. kitabında motor gerçek performansını 6000 km den sonra göstermeye başlar diyor servistekiler artık motorlar açılıp geliyor öyle bir şey yok diyorlar. her şeyi kafaya takan birisi olarak acaba bu hantallığın 900 km de arıza lambası yaktığı için değişen enjektör elektro vanası ile ilgili olup olmadığını, debriyaja basıp çekerken duyduğum ince bir sesten kaynaklanıp kaynaklanmadığını merak ediyorum serviste her şey normal diyorlar ama onlar herşeye normal diyorlar zaten (debriyajdan gelen ses hidrolik sesiymiş sen nasıl duyuyorsun abi bu sesi diye usta bile baya şaşırdı)
bir de daha önce ki aracım gp 1.3 90 hp 6 vites di ve ben o araçla 180 lere 190 lara nasıl olduğunu anlamadan bir anda ulaşıyordum 200 ü çok temiz görüyordum. gerçekten seri bir araçtı clio'mla araçta 4 kişiydik zorlamama rağmen 170 i anca gördü araç ve ara hızlanmaları da dahil en yüksek vitesteki hızlanması da bana gayet zayıf geliyor 3000 devir in altında da vites değiştirmem yani düşük devirde aracı hızlandırma gibi bir çaba içerisinde de olmam hiç bir zaman
ya benim araçta bir anormallik var ya ben de bir anormallik var ya da herşey normal sadece ben araca alışamadım görüş ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...
şimdiden teşekkürler...