henüz 1 hafta oldu aracı birçok özelliğini yeni tanıyorum daha ama çözemediğim bir nokta oldu.
normalde farlar açık iken kontağı kapatır ve kapıyı açarsanız "dıt dıt" şeklinde farları kapatana kadar uyarı sesi alırsınız. bende bu bi kaç gündür böyleydi fakat 2 gündür durum farklı. kontağı kapatıyorum kapıyı açıyorum farlar kendiliğinden kapanıyor tamamıyla far düğmesinden farları kapatmak için çevirince parklar yanıyor ve "dıt dıt" uyarısı vermeye başlıyor. düğmeyle uğraşmadan aracı kitliyorum geri açıyorum çalıştırıyorum farlar motor çalışınca kendiliğinden yanıyor. yine kontak kapatıp kapıyı açıyorum bu sefer farlar kapanmıyor uyarı veriyor. yani bir farlar otomatik kapanıyor, bir kapanmayıp uyarı veriyor. ve şunuda ekleyim araçımda bildiğim kadarı ile otomatik far sistemi yok bir ust donanım modelinde vardı otomatik farlar ayrıca farları açıp kapatma dışında farklı bir düğmede yok bu işi yaptıracak. kafam karıstı. hafta sonu servise gidecem ama gitmeden sizede bir sorayım dedim. başına böyle bir olay gelen oldumu daha önce.