Exterme ve dynimique farkı

ClioIII araçlarımız, modelleri, genel araç özellikleri ve diğer özelliklere dair konular.

Exterme ve dynimique farkı

İleti ORELİUS » 03 Şubat 2011 09:39

Anlamadığım bir konu var dynimique modellerde ön kapı içi kol dayama aparatları megane II'lerdeki gibi yapılırken exterme autantique expersion modellerde böyle değil.dynamique farkını ortaya çıkartmak içinmidir. ? anlamadım
gerçi güzelde durmuyor değil hani:)
ORELİUS
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII Faz I Dyn.
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCİ
Kilometre: 63000
Yakıt: EURODİESEL
İsim ve Şehir: bursa

Re: Exterme ve dynimique farkı

İleti tabteam » 03 Şubat 2011 11:11

Sanırım öyle. Zaten renault ta böyle saçma bir uygulama hastalığı var. authentic lerin gösterge panelleri de farklı oluyor. dynamic ve extreme de farklı oluyor. bi modele bişey koyuyorlar diğerine başka bişey. garip garip işler
tabteam
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: (Clio3) Honda JAZZ
Motor Tipi & Gücü: (1.5dci) FUN+
Kilometre: 32000
Yakıt: OPET
Lastik Markası: DUNLOP
İsim ve Şehir: Şükrü KESKİN DENİZLİ

İleti ERDAL5 » 03 Şubat 2011 12:58

ben hem authentic hemde dinamik modelini kullandım kapı kolları ,ekran, toprito cıtaları, teyp far yükseklik ayarları , cam açma kapama tuşlarında gece ışık farkı var daha baya vardır ama aklıma bunlar geliyo
ERDAL5
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5 dci 80bg
Kilometre: 105000
İsim ve Şehir: istanbul

İleti semih89 » 03 Şubat 2011 19:00

dynamic gerçekten donanım olarak çok güzel, beni doyuruyor aracım şahsen otantiğine de bindim sonuçta birinden inip diğerine binince aradaki farkı gözle görebiliyorsunuz. ama o bahsettiğiniz kapı kolları ses yapıyor :)
semih89
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: Clio Dynamique
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 85bg
Kilometre: 35000
Yakıt: EuroDizel Opet
İsim ve Şehir: ltba

İleti Burock » 03 Şubat 2011 20:18

Şimdi donanım görecelidir, sizin beklentilerinize göre kimi arkadaşlarımıza otantik(Baz) donanım yeterli gelebilir. Kimi arkadaşlarımıza da donanım sever. Şahsen ben ince detaylara önem veririm. Aracım ne kadar dolu olursa benim için o kadar iyidir, özetle oyuncağı ne kadar bol olursa benim için o kadar iyi olur. :D
Ama donanıma verilen para 3-5 milyarın üstünde olursa, deymez diyebilirim. Başka markalarda donanımlı araç alıcam dediğinizde nerdeyse D sınıfı alınacak kadar fiyat talep edebiliyolar bu da bana mantıklı gelmiyor.
Burock
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: ClioIII Executive
Motor Tipi & Gücü: 1.4 16v
Kilometre: 0
Yakıt: Shell
Lastik Markası: Brigstone
İsim ve Şehir: Brk

Genel Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir