@emreclio
hocam ıyıymıs tanesı 1.5 lırya gelıyo, adamlar bundan nasıl kâr edıyor ki
nerdeyse kargo daha pahalıya gelecek :)
@ERDAL5
desene eskıden reno bu kadar cımrı degıldı :)
ratig demiş ki:bende totalden 100 tl lık yakıt aldım.dinamolu (pilsiz) ledli el feneri verdiler.torpidoya onu koydum.bagaj , motor dahil tüm aydınlanma ihtiyaçlarımı giderdim.sağolasın reno.
semih89 demiş ki:2008 dynamic aracımda torpido lambası yok sunroof falan var ama torpido da lamba yok :) gereksiz görmüşler
MaYuCeL demiş ki:ratig demiş ki:bende totalden 100 tl lık yakıt aldım.dinamolu (pilsiz) ledli el feneri verdiler.torpidoya onu koydum.bagaj , motor dahil tüm aydınlanma ihtiyaçlarımı giderdim.sağolasın reno.
Fener kampanyası hala devam ediyor mu? Zira depom boş yarın yakıt almam gerekiyor. :)
elensi59 demiş ki:o değil araçlarımızın bi çok lüks arabadan bile büyük torpidosu var doldur babam doldur hiç dolduğunu görmedim ama torpido lambası olmaması benimde canımı sıkıyor onun için torpidoda lptp ışığı taşıorum :) yanlış hatırlamıyorsam brodwaylerde bile var torpido ışığı ehehe :D
bagajdada yok fakat tesisat çekmeyi akıl etmişler 16 ledli ampül aldım hepsiburadadan canavar gibi oldu :)
semih89 demiş ki:Hayır değil :)
MertDeniz demiş ki:elensi59 demiş ki:o değil araçlarımızın bi çok lüks arabadan bile büyük torpidosu var doldur babam doldur hiç dolduğunu görmedim ama torpido lambası olmaması benimde canımı sıkıyor onun için torpidoda lptp ışığı taşıorum :) yanlış hatırlamıyorsam brodwaylerde bile var torpido ışığı ehehe :D
bagajdada yok fakat tesisat çekmeyi akıl etmişler 16 ledli ampül aldım hepsiburadadan canavar gibi oldu :)
16 ledli ampulün linki varsa elinizde verebilir misiniz?
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir