emirsimsek demiş ki:Ben anahtarcıya sordum araba anahtarıda yapıyor sustalı 45 tl dedi iyimidir sizce
ORELİUS demiş ki:geçen ay tatile gittim ilginç bir deneyimimi anlatayım kısaca
ayıptır söylemesi dalyan iztuzu plajına gitmiştim hayatımda gördüğüm en güzel plaj ve denizdi gerçektende
neyse aracı kilitledim falan koşa koşa attım kendimi suya bi 5 dk sonra anahtarın şortumun cebinde kaldığını fark ettim telaşla hemen çıktım denizden anahtarı kontrol etmek için ve sevindirici haber işte anahtar o kadar tuzlu suyla temas etmesine rağmen uzaktan kumanda işlevinden hiçbişey kaybetmemiş halende harika çalışıyor.
birde şirketin lineasının anahtarı yağmur suyu birikintisine düştü ve beklenen son tabiide bi kaç gün sonra anahtarın devresinde pilinde oksitlenme oldu
işte clio farkı :good:
predatore demiş ki:ORELİUS demiş ki:geçen ay tatile gittim ilginç bir deneyimimi anlatayım kısaca
ayıptır söylemesi dalyan iztuzu plajına gitmiştim hayatımda gördüğüm en güzel plaj ve denizdi gerçektende
neyse aracı kilitledim falan koşa koşa attım kendimi suya bi 5 dk sonra anahtarın şortumun cebinde kaldığını fark ettim telaşla hemen çıktım denizden anahtarı kontrol etmek için ve sevindirici haber işte anahtar o kadar tuzlu suyla temas etmesine rağmen uzaktan kumanda işlevinden hiçbişey kaybetmemiş halende harika çalışıyor.
birde şirketin lineasının anahtarı yağmur suyu birikintisine düştü ve beklenen son tabiide bi kaç gün sonra anahtarın devresinde pilinde oksitlenme oldu
işte clio farkı :good:
bende gittim bu yaz iztuzuna gerçekten çok güzel yolu düşen mutlaka uğrasın :)
hem de caretta carette kaplumbağalarının yumurtlama yeriymiş.
bende de 2008 1.5DCI Auth var.
2 anahtaar da 1. maddeden iki düğmeli standart (sustalı olmayan)
readonly demiş ki::evil: ama bagaj lambam var :Yahoo!: (sevindiğimiz şeye bak, ne hale düşürdün bizi reno alacağın olsun!)
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 24 misafir