berkaycolak demiş ki:ben sayfaları gözden geçirdim ama gözumden kaçtıysa kusura bakmayın=( çok merak ettim? acaba aux girişini yaptıktan sonra hand free kullanabiliyormusunuz ?

muratt demiş ki:berkaycolak demiş ki:ben sayfaları gözden geçirdim ama gözumden kaçtıysa kusura bakmayın=( çok merak ettim? acaba aux girişini yaptıktan sonra hand free kullanabiliyormusunuz ?
Yok arkadaşım kullanamazsın burada anlatılan sadece harici bir müzik kaynağından mp3 dinlemek için yapılan bağlantıdır.
Ha şöyle bir durum var telefonunun kulaklık çıkışından kablo ile Aux a bağlantı yaparsın karşı sesi hoparlörlerden alırsın senin sesinde telefonun mikrofonundan
gider ama sağlıklı olmaz.

burak120320 demiş ki:.. şu yeşil soketi bulurum sanırım ankarada. adetli bulabilirsem haber veririm isteyen arkadaşlara yollarım..

burak120320 demiş ki:burak120320 demiş ki:.. şu yeşil soketi bulurum sanırım ankarada. adetli bulabilirsem haber veririm isteyen arkadaşlara yollarım..
Arkadaşlar bugün Konya sokaktaki esnafların tamamını gezdim (Ankaralı arkadaşlar bilir konya sokak yanlızca elektronikcilerin olduğu kocaman bi cadde) hiç birinde yok bu soket, ancak 1 tanesi siparişle 100 tane getirmiştim geçen hafta sattım dedi, nerden getirdiğini ve 100 taneyi kime sattığını söyletemedim. haftaya yine getircem dedi. tanesi 5 Tl + KDV imiş. tek yeşil soket diil Devrim Abinin bulduğu şekilde uçlarında lale jag + sarı soket var. haftaya uğrıycam getirmiş olursa haber veririm isteyen arkadaşlar için..

Devrim demiş ki:Sarı renk uymaz diye biliyorum. Ama plastik neticede, çok zorda kalınırsa zorlattırarak, şekil vererek sokete yerleştirilebilir belki. Ama garantisi yok...

Devrim demiş ki:Nota işeretinin bulunduğu yere basıp, "<" ve ">" ile menü sayfaları arasında geziniz. AUX sayfası yoksa bilemiyorum durumu.
Fotoğraftaki soket pek tanıdık gelmedi. Aslında oto teypçilerine danışsanız size net bilgi verebilirler diye düşünüyorum.

semih89 demiş ki:özellikle update list yazan modellerde oluyor diye biliyorum.

drtroy demiş ki:...bu girişin CD changer girişi olduğunu düşünüyorum ama Cd cahnger girişinden acaba MP3 bağlasam ne olur?..

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir