Slm.....
Bu akşam işimden eve dönerken kontak anahtarımı çevirdim ve günün süprizi : SERVİS LAMBASI yanıyor...... :(
Aracım 41 bin km. de ve şimdiye kadar tüm bakımlarını yetkili servis DETAY oto da yaptırdım..... :)
Ayağımız alışmış ve evimin yolu üzerinde olduğundan merakla servise UĞRADIMmmm.....
Kayıt kontrolleri yapıldı vs.. vs... merakla bekliyorum ( aklımdan da ''doktor bey kurtulacak mı '' esprisi geçiyor. :lol: ) .....
SONUÇ: benim mikrop 3 yaşını bitirmiş :shock: ( azı dişleri çıkmaya başlamış yani !! ) ve senesi dolmaya yaklaştığından 60 bin bakımı yapılması gerekecekmiş. Neyse km. dolmadan yapılan bakımlara alışık olduğumdan ( 150 bilemedin 200 TL. ) oldukça rahat tavırlardayım :geek: . Müşteri temsilcisi göz temasın da bulunmuyor ve mahcup bir tavırlarda. Hayırdır inşallah önceki bakımlarda muhabbetimiz de iyiydi çaylar-kahveler vs...
Neyseee baklayı ağzından çıkardı : bakım ücreti 1000 TL tutuyor hocam dedi :O: ( aklımdan '' şimdi ben hastanelik olur muyum ? '' sorusu geçti :P ).........
Şu anda beynimde fırtınalar oluyor :
- en iyisi arabayı satmak diyorum ( yok canım sende :evil: ).....
- en iyisi özel bir servise götürmek ( hadi canım sanki o bedava :sorry: )
- en iyisi Ümraniye de sanayide bilmem kim ustanın ellerine teslim etmek ( sonrada 200-300 sonax temizliği yaptırmak gerekecek :bad: )
- en iyisi yetkili servisssss ( rakkam aklma geldikçe başım zonkluyor %) )
Sanırım benim de servis lambam yanmaya başladı......
Şu anda bir fikir , bir'' geçmiş olsun '' bile daha iyi hissetmeme yardımcı olabilir......
saygılar.......