sezgin bey demiş ki:Çok teşekkür ederim hani bu 7 km sürate çıkınca kapıların kilidinin kapanması durumu ben bu şrank sesini hiç duymadım acaba sessizcemi kilitliyor yoksa sol cam açma butonlarının ordaki arka kapı kilitleme butonunamı basmak gerekiyor bu sistemin aktive olabilmesi için. Bu cam açma, cruise control ve çakmaklıktaki lambaları servise taktıran varmı acaba varsa fiyatları nedir bilgilerinizden ötürü çok teşekkür ederim.
sezgin bey demiş ki:Executive deri döşeme kaplamaları ne ile sağlıklı bir biçimde besleriz deri ayakkabı süngerleri yada vazelin olurmu nasıl bakımı ve temziliği yapılır deri kaplamanın. Teşekkür ederim. Servislerde garanti kapsamındaki araç cam suyu, motor suyu eklemekten para alınıyormu acaba.
sezgin bey demiş ki:Sevgili arkadaşlar orjinal pufi marka clio-3 keçepaspaların ve kauçuk paspasların fiyatını bilen varmı. Yada bu paspaların orjinallerini bulabileceğimizi internet siteleri varmı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
sezgin bey demiş ki:...Birde Devrim Bey Arka cam rezistansı devreye alınınca otomatikmi kapanıyor yoksa bizmi kapıyoruz. Bizim araçlarda dijital klima var. Ben servise sordum sen kapıyorsun dediler. Ama sanki kendiliğinden kapanıyor gibime geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim...
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Google Adsense [Bot] ve 122 misafir