svc demiş ki:4 ay önce clio II sembol 1.5dci Experssion 2002 satın aldım, benim sormak istediğim şu, aldığım kişi bu araçın 80 hp olduğunu söyledi, fakat ruhsatta 65 hp yazıyor, niye böyle diye sorduğumda ruhsata yanlış yazılmış dedi, satılık ikici el ilanlarına baktığımda, 80hp yazanlarda var 65hp yazanlarda, arabamdan memnunnum fakat bu çok kafama takılıyor, motor kot numaralarından nasıl anlayabilirim, bu numaralar motorun neresinde yazıyor, bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekürler arkadaşlar..
svc demiş ki:evet hemşerim:) haklısın servistende aynı şeyi söylediler, dediğin gibi 2004 yılından itibaren 80 hp çıkmaya başlamış, satan eleman sallamış bana bu konuda, ama 65 hp demiş olsaydı yine alacaktım zaten, ama böylece doğrusunu öğrenmiş olduk, senin sembol gerçektende çok temiz bakılmış , tebrik ederim seni , umarım istediğin fiyata satarsın .. Teşekürler cevap için.. sanada iyi sürüşler
svc demiş ki:umut15 ilgin için teşekkürler, biz okuyu hallettik, 1.5 DCİ 47 hp yazmışsın kendi aracın için düzelt istersen.İlgin için tekrar teşekkürler iyi sürüşler.
impossible demiş ki:svc demiş ki:umut15 ilgin için teşekkürler, biz okuyu hallettik, 1.5 DCİ 47 hp yazmışsın kendi aracın için düzelt istersen.İlgin için tekrar teşekkürler iyi sürüşler.
bak var ya hem cuma hem cumartesi aydın merkezdeydım, bi tanıssak olurdu ya hemserim.. hatta mimar'daki arkadasıma bile ugramıstım
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir