filzof_alican » 12 Aralık 2010 23:24
hocam eskıden ruhsatta yerlı veya ıthal seklınde yazarmıs ama ben bu yazıyı hıc gormedım. ben aracı alırken bırkac gun bekledım. aracın nerde oldugunu ogrenmek ıcın galerı mudurunun bılgısayarından harıta uzerınden nerde oldugunu gosterdıler bana ordan bılıyorum. sanırım gemıde takıp cıhazı vardı o sekılde bılgı sahıbı oldum.
dıger yanda turkıyede panaromık cam tavan yapılmıyor yada yapılamıyormus. renolardakı tum panaromık tavanlı araclar ıthal oldugunu galerıdekı yetkılı soylemıstı bana. dıkkat edersek ılk cıkan megane3 lerde panaromık cam tavan varken, bursada toplananlarda sunrof var...
bır dıger konuda taş, farımı kırmıstı. ve farın gelmesını 3 gun bekledım. bursada aynı arac toplanıyor neden benımkı fransadan gelıyor dedıgımdede bana verılen yanıt. arac nerde toplanmıssa parcalarıda ordan gelır. arac aynıdır ama parcaların serı numaraları farklıdır cevabını almıstım. bır parca talebınde bulunuldugunda şase numarası gırılerek ıstek yapıyorlar. yanı oyle kafalarına gore clıo3 farı gonder dıyemıyorlar...
servıs şase numarasından aracın herseyını gorebılıyor bı sorun ıstersenız.