akres demiş ki:Fikrim:
30 km altı yol bilgisayarı veriyi göstermediğinden ve yakıt sarfiyatı da bu aralıklarda arttığından sanırım bilgisayarın ölçebildiğine bu ölçemediği, fazlalık olarak eklenmelidir. O yüzden yol bilgisayarı daha az gösterebilir. Nokta.
hocam o noktayı ben vırgule cevıreyım cunkı 30km hızın altında senınde dedıgın gıbı yol bılgısayarı gostermıyor ama arka planda emın ol verılerı işliyor..
senın mantıgına gore rolantıde calısan arac yol bılgısayarında şaşmalara sebeb olacak degıl mı?
hocam sana tek bır sey soylıyım ıster uygula gerceklerı gor ıstersen uygulama sen bılırsın.
depoyu agzına kadar doldur. sonra ıster km yap ıstersen oylece yakıt harca naparsan yap. sonra yol bılgısayarından harcadıgın lıtreye bak. ve gıt benzıncıye depoyu tekrar doldur. bal bakalım kac lt benzın alacaksın. emın ol harcadıgın lıtre ıle aldıgın lıtre aynı olacak, bugune kadar yol bılgısayarı şaşan arac gormedım. lastıkle oynarsan sadece gıttıgın mesafe degısır onun dısında hıcbır bılgı değişmez ;)
saygılar
edıt: bu arada servıse gıdip yavas gıderken yol pc sı gostermıyo dıye sorarsan onlar sana nasıl gorecegını soylerler, burdada yazıyodu ama sımdı bulamadım. guvenlı modda acıyosun aracı yada oyle bısı..