Otantik de olmalı dediklerinin bir çoğu yok... (orta kolçak, sis farı vb. belki torpido lambası da yoktur... :)) + Siyah döşeme
Expression da Olması gerekenlerin çoğu var. (Orta kolçak, arka koltukta orta bölme, ön,yan,perde Hava Yas., park sens. vb.) + Bej döşeme
+ Konfor paket alırsan olması gerekenlerin hepsi var. (Dijital klima, Hız Sabitleyici, kendiliğinden kararan dikiz aynası vb.)
Dynamique ve Privilege de olması gerekenler ve fazlası var. (Yolcu koltuğu yük. ayarı, Derinlik ayarlı direksiyon, bluetooth, arkmys ses sistemi vb..) + Siyah veya Bej döşeme
Şunu belirteyim: Bu özelliklerin içinde benim en sevdiğim hız sabitleyici. Benim gibi sık sık uzun yola gidenler için mükemmel bir özellik.
Performans ile ilgili olarakta 6. viteste, hız sabitleyiciyi 120 ye ayarlayarak aracın içinde 5 yetişkin varken Ankara-İstanbul, Ankara-Giresun arası yolculuklar yaptım. Hiçbir rampada aracın nefesi kesilmedi. Klima da açıktı. Bütün bu halde iken tüketim 5-5.5 litre /100 km oldu. Eğer 6. vites ve 98-100 km ile düz yolda ilerlerseniz tüketim 3.7 litreye kadar düşüyor. Bence mükemmel değerler. Ben 1.2 clio varkenaynı yolllarda, 95-100 ı hızla, klima kapalı ve içinde 2 kişi varken, rampalarda 3. vitese düşe düşe bir hal olduğum halde 6.5 lt/100 km nin altına hiç düşemedim... Ekonomi istiyorsan 105 lik al. Çünkü sadece 105 likler 6 vites.
Bir de avrupadan ithal gelen ilk meganlar ile bizim yerli üretimler arasında bazı farklar var. Reno yine bizleri ikinci sınıfa koymuş. İnsan üzülüyor. Ama çok da can sıkıcı şeyler değil.