filzof_alican demiş ki:eylber demiş ki: yanlışınız var sanırım 405 tl olması gerek en azından ben aracımı değiştirmeden önce yatırdığım son taksit 202 tl'idi. :?
1.3 motordan kucukler olanlar 305TL
1.3 -1.6 arası 648TL
tabi bu yazdıklarım 1-3 yaş arası araçlar için geçerli
Hocam bu sene ben 202 tl iki taksitle 405 tl ödedim.
Burdan sorgulama yapabilirsiniz:
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/ind ... VD_HSP_MTV
filzof_alican demiş ki:bahsettıgım kus pisliğine garantı verılen koruma 1-1.5mılyarcık kadar:)
bagaj aydınlatması 5-20tl arasında yanı tesısat var ampul yoksa 5tl. orda hıcbısı yoksa 20tl tutuyor.
aracınız bva yanı otomatık olursa hız sabıtleme olur onun dısında hız sabıtleme ve sınırlayıcı yok sonradanda takılmıyor.
sıze kucuk bır onerı daha benım basıma geldıgınden soyluyorum
ılk trafıge cıktıgımda 70-100 arası bır suratte gıdıyorum sonra bısı oldu anıden frene asıldım ama resmen slolom yaptım 1 serıt "s" cizdim ve hakımıyetı kaybettım. sonra hemen servısı aradım (ist flash da her turlu tanırlar benı ve nazımda gecer) bız heyecandan senın lastık basınclarına bakmadık dedıler. neyse okula gıdıyodum zaten benzıncıde baktımkı ne goreyım butun lastıkler farklı 30 ıle 38 arasında ama hepsi farklı. sende hocam hemen lastık basınclarına bak
ıkıncı uyarımda şu olacak trafıge cıkmadan once bıjon sıkılıkmlarını gozden gecır keza benımkılerı elle gevşettim
benım arac fransadan geldı ne zaman satılacagı bellı olmadıgı ıcın boyle gelıyormus
lastık gozeneklerı kapanmmasın dıye fazla fazla hava basıyorlarmıs falan fılan...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir