plt34 demiş ki:Verdiğim sipariş sonunda geldi. temmuz vergi dilimini atlatmak için temmuzun ikinci haftasında binebileceğim arabaya.
Arabayla ilgili çok fazla şey bilinmiyor malesef, nette hatta kendi sitelerinde bile yeterli açıklama yok renault' un, o yüzden biraz bahsetmek istiyorum. Mutlaka birilerinin vereceğim bilgilere ihtiyacı vardır; bende bi çok güzelliğini renault'un garajında arabama bakmaya gittiğimde gördüm.
Arabanın en önemli özelliği renault clio' nun 20. yılı şerefine özel olarak üretilmesi. camlar arasındaki çıta'da ve kapının iç basamağında 20. yıla özel amblemi ve yazısı var. ikinci en önemli özelliği ön konsol tarafının komple deri kaplama olması. Direksiyon ve vites topuzunun siyah kapı deri ve beyaz dikiş izi komple ön konsol tarafın da döşenmiş. Aynı malzeme koltukların kenarlarında da mevcut. Araba da elektronik klima, hız sabitleyici, yağmur sensörü, far sensörü, elektrikli katlanabilir ve ısıtmalı yan dikiz aynaları, klima ve teyp olan kısmı siyah parlak plastikten, karartmalı optik far, karartılmış camlar, gövde rengi kapı kolları ve çıtaları, yan aynalar ise aleminyum rengiyle siyahı karıştırmışlar yarı yarıya (belki sadece benim araç siyah olduğu için de öyle olabilir), 6 hava yastığı (2 tanesi perde) var.
benim kanımca eksik olan tarafları xenon olmalıydı madem optik far yapıyorsun, ikincisi park sensörü olmalıydı. ( hoş bunları ben taktıracağım ayrıca )
Arabanın liste fiyatı 34.150.
bu haftasonu ikinci kez tekrardan bakmaya gideceğim kaçırdığım birşey varmı diye :)
umarım yararlı olur merak edenler için görüşmek üzere.. ;)
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 30 misafir