[quote="akres"]Akil olan anlar, anlar da siz sözünüzün arkasında duramıyorsunuz, bana hikâye anlatmayın "Paçavra" kelimesiyle ne kastediyorsunuz. Clio kullandığıma göre anlayamıyorum. Açıkça, mertçe yazınız. Ve bu yazının bir araç forumunda ne işi var söyleyiniz.[/quot
1.5 metre ile ne kastetiğimi çok iyi anladınızda galiba işinize gelmiyor sizin,bırakın o paçavrayı 70 krş maliyeti olan benzinin
litresini 370 krş'a alırken yapın itirazınızı, kuzu kuzu hepimiz 370 krş benzin alıyoruz 1.2 litre bir araba motorundan 1.6 veya
2.0 litre performansı beklerseniz 30 krş'da 50 krş'da yaktırırsınız...Çekilin yolun kenarına,geçmeyin 90km.hızı bakın kaç para yakıyor,paşa paşa kullanın aracı ile kırmızı ışıkta fırlayıp 2.ci kırmızıda asfaltı kazıyan çok delikanlılar görüyorum ben 1976 yılından beri özel aracım var sayısı belki 16-17 oldu inanın unuttum...Arabaya benzin yaktırılır bilinçsiz kullananlar hep sızlanır çok yakıyor diye(aman üzerinize alınmayın)denemesi bedava...Ben ağızdan çıkan sözün ne demek olduğunu bilecek yaştayım,sizin hikaye masal anlatılıcak yaşı geçtiğinizi zannediyorum clionuz olduğuna göre,işte açıkça mertçe yazıyorum
ben aracımla 20 krş yaktığımı yazdım siz olmaz dediniz...Siz daha fazla yakmaya devam edin bence hiç bir mahzuru yok
genç kardeşim...