Leon_01 demiş ki:hangi sigortadan yaptırdınız kaskoyu.tek bi yerle anlaşması olmaması lazım bi kaç yer vardır
sunset544 demiş ki:Leon_01 demiş ki:hangi sigortadan yaptırdınız kaskoyu.tek bi yerle anlaşması olmaması lazım bi kaç yer vardır
Anadolu sigorta. şirketle görüştüm direk buraya yönlendirdi araştırmak lazım demek ki..
burak120320 demiş ki:hocam geçmiş olsun.. çok can sıkıcak bi durum diil Allah beterinden korusun :) CarGlass die bi firma var, az önce baktım adana'da varmış sen sanırım oradasın, bu konuda uzman ve işini çok iyi yapan bi firma. Ankara'daki öyle enazından. hemen hemen tüm sigorta şirketleriyle anlaşması var bi görüş istersen.
http://www.carglass.com.tr/Iletisim.2500.0.html bu linkten bakabilirsin.
Oktay ACAR demiş ki:Lütfen serviste taktırın,kasko yılda 2 sefer cam değişimini kaskoyu bozmadan karşılıyor bildiğim kadarı ile...
Dışarıda taktırısanız özensiz işçilik ile yağmur alır vs,vs,vs...Başınız ağrımasın...
Konuyla direkt ilintili değil ama yazmak istedim; Bu benim de tırstığım bir konudur. Hatta genelde bu tip durumlarda ön camı elle desteklerler falan.sunset544 demiş ki:...o süratle ön camın patladığını düşünmek bile istemiyorum...
Devrim demiş ki:Konuyla direkt ilintili değil ama yazmak istedim; Bu benim de tırstığım bir konudur. Hatta genelde bu tip durumlarda ön camı elle desteklerler falan.sunset544 demiş ki:...o süratle ön camın patladığını düşünmek bile istemiyorum...
Oysa ön cam ne olursa olsun dağılıp patlamayacak şekilde imal ediliyormuş. Zula buz olur ama patlamaz. En fazla kenar desteğini yitirince yığılır. Ama arka cam patlıyor. Zula buz oluyor ve darmadağın oluyor. Bunları öğrendiğimden beridir daha az tedirginim.
:)
Bu forumu görüntüleyenler: Google Adsense [Bot] ve 68 misafir