CLİO 3 KULLANICILARI ARASINA KATILDIM

ClioIII araçlarımız, modelleri, genel araç özellikleri ve diğer özelliklere dair konular.

CLİO 3 KULLANICILARI ARASINA KATILDIM

İleti tserce » 12 Kasım 2010 10:00

Merhaba arkadaşlar kısa süre önce 2004 Opel Corsa dizelimi satıp 2008 model clio 3 Authentique aldım. 19400 kilometrede, aldığım arkadaş araca sis farı ve orjinal renault alimünyum jantı sıfır alırken fark vererek almış, araç bu şekil gerçekten çok yakışıklı duruyor, arka sol tamponda küçük bir boya var ekspertiz raporunda başka birşey çıkmadı. Sıkı pazarlık sonuucu 18250 TL ye verdi, fiyatı uygun gibi geldi bana. Clio 3 de dikkatimi çeken bir kaç yönü var, kullanımı çok keyfli (2004 Opel Corsa CDTİ ye göre) , yol tututşu bayağı iyi, öne otururken yüksek bir koltuğa oturuyor izlenimi veriyor, 1,2 motor çok seri değil 4. 5. viteslerden sonra hızı hissettiriyor, clio 3 bayağı dikkat çeken bir araç, 1,2 motor benzin şehir içi yakıt tüketimi fazla gibi geldi bana( dizel alışkanlığından sanırım ) debriyaj çok üstte kavrıyor halen alışamadım. Genel anlamda memnuniyet yaratan araç ama bir müddet kullandıktan sonra makyajlı clio3 dizel düşünüyorum. Aranıza katılmak güzel....
tserce
ONBASI
ONBASI

Marka & Model: Clio III Auth 2008
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16 V
Kilometre: 19500
Yakıt: Shell V-Max
Lastik Markası: Dunlop
İsim ve Şehir: Hatay

Re: CLİO 3 KULLANICILARI ARASINA KATILDIM

İleti vedoko78 » 12 Kasım 2010 11:06

hayırlı olsun bende corsa dan clio ya terfi edenlerdenim,tekerlerin hayra dönsün
vedoko78
ASTSUBAY ÇAVUŞ
ASTSUBAY ÇAVUŞ

Marka & Model: clio3 hb
Motor Tipi & Gücü: 1.5 dci
Kilometre: 35000
Yakıt: shell
Lastik Markası: brigstone
İsim ve Şehir: ist

İleti impossible » 12 Kasım 2010 11:51

erim demiş ki:hoşgeldin aramıza.. Clio kullanmak başkadır geçekten.. Dizel alacaksan yanında bir de dinamik olmasına da bak bence..

erim bitti mi askerlik kardes???

evet erim in tavsiyesine dikkate al, makyajlılarda dynamique artık yok,2009larda yogun bulabilirsin,aydınlatmadan calmamıslar o seride:) 20.yıl özel serisinde cogu sey eksikmis, forumda görebilirsin zaten..

corsa'na göre bu arac üst sınıf bi arac gelmis olmalı cünkü corsa-c lerin ici cok dar,kapıları kapatınca sahin gibi ses cıkarıyor,..
aracını güle güle kullan,fiyat normal,aracın authentique donanımına ek olarak stil paket( alüminyum jant ve sis farı) olarak satın alınmış..
dizelini de benzinlisini de kullandım, 1.2 16v 75hp biraz yakar evet, cok sıkıştırmayın o yüzden,düşük devirlerde kullanmanızı tavsiye ederim ( tamamen duygusal )..
garajınızı acarsanız aracınızı da görmüş oluruz..
impossible
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: Clio DynamiqueTomtom
Motor Tipi & Gücü: 3 x 1.5 dCI 85 hp
Kilometre: 0
Yakıt: değişken
Lastik Markası: Continental
İsim ve Şehir: murat - nazilli > bodrum > antalya

İleti ByOnder » 12 Kasım 2010 12:42

Hayırlı olsun kardeş Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin valla aracın km side çok iyi fiyatıda çok çok iyi hiç gözün arkada kalmasın senin adına sevindim kendi adıma üzüldüm inan ben aracımı bu fiyata vermem :)
ByOnder
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.2 75 HP
Kilometre: 25000
Lastik Markası: Pirelli P6
İsim ve Şehir: Samsun

İleti tserce » 12 Kasım 2010 13:24

Hepnize teşekkürler :) clio 3 bendeki renault symbol yada clio sedan fobisini yok etti, clio 3 hb onlara hiç benzemiyor kullanılan iç malzemesi sürüş keyfi ve dizaynı apayrı, ımpassıble arkadaşın dediği gibi corsadan sonra iç hacmi ,konforu sürüş keyfi daha üst. Ben benim corsanın kapılarında sorun var sanıyordum :) hızlı kapatınca şahindeki gibi sesler çıkarıyordu genel bir özellik olmalı bu, burdaki paylaşımları takip etmeye devam, clio3 dizel alacağım zaman kesinlikle aliminyum jant ve sis farlı olmasına dikkat edeceğim extrem olabilir belki... tekrar hepinize teşekkür :)
tserce
ONBASI
ONBASI

İleti tserce » 12 Kasım 2010 13:42

ByOnder demiş ki:Hayırlı olsun kardeş Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin valla aracın km side çok iyi fiyatıda çok çok iyi hiç gözün arkada kalmasın senin adına sevindim kendi adıma üzüldüm inan ben aracımı bu fiyata vermem :)

Teşekkür ederim BYOnder , yaklaşık 1 ay sahibinden com ve araba comdan clio 3 ilanlarını takip ettim tesadüf iskenderunda gümrükte memur genç bir arkadaş clio 3 ünü satacağını duydum bir arkadaştan evlilik hazırlığında acil nakit ihtiyacı varmış, hemen gidip aracı gördüm beğendim aynı gün yetkili renault servisine baktırdık expertiz raporunu aldım kaporasını verip aldım, kısmet işte ...
tserce
ONBASI
ONBASI

İleti MaYuCeL » 12 Kasım 2010 20:23

erim demiş ki:hoşgeldin aramıza.. Clio kullanmak başkadır geçekten.. Dizel alacaksan yanında bir de dinamik olmasına da bak bence..

Ben dikkat ettim ama tam dikkatimi verememişim. Benimki de dinamik ama rengi dinamik kırmızı. Yanlış yere yazmışlar dinamik yazısını. :)
MaYuCeL
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: ClioIII Faz2 Extreme
Motor Tipi & Gücü: 1.5 dCi 87 hp
Kilometre: 82000
Yakıt: P.O.
Lastik Markası: Kumho 205/50 R16
İsim ve Şehir: Muhammet - KOCAELİ

İleti Burock » 12 Kasım 2010 23:48

Aracınız hayırlı olsun, corsa'dan sonra gerçekten iyi bir araca terfi etmişsiniz. Birde dizelden sonra benzinli size çok yakıyor gelecektir normaldir ki yakıyor zaten. :D Bundan sonra dizel alacaksanız, dinamik vers. en üst donanımdır. Extereme'de olabilir. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Burock
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: ClioIII Executive
Motor Tipi & Gücü: 1.4 16v
Yakıt: Shell
Lastik Markası: Brigstone
İsim ve Şehir: Brk

İleti burak120320 » 13 Kasım 2010 00:36

hayırlı olsun.. kazasız belasız keyifli sürüşler..
burak120320
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: 308 Sportium
Motor Tipi & Gücü: 1.6 hdi
Kilometre: 52000
Yakıt: Shell Nitro
Lastik Markası: Michelin
İsim ve Şehir: Ankara

İleti impossible » 18 Kasım 2010 12:39

tserce demiş ki:Hepnize teşekkürler :) clio 3 bendeki renault symbol yada clio sedan fobisini yok etti, clio 3 hb onlara hiç benzemiyor kullanılan iç malzemesi sürüş keyfi ve dizaynı apayrı, ımpassıble arkadaşın dediği gibi corsadan sonra iç hacmi ,konforu sürüş keyfi daha üst. Ben benim corsanın kapılarında sorun var sanıyordum :) hızlı kapatınca şahindeki gibi sesler çıkarıyordu genel bir özellik olmalı bu, burdaki paylaşımları takip etmeye devam, clio3 dizel alacağım zaman kesinlikle aliminyum jant ve sis farlı olmasına dikkat edeceğim extrem olabilir belki... tekrar hepinize teşekkür :)

aracı kullandıkca daha da seveceksiniz ve kısa zamanda yakıt olarak cok km yapıyorsanız dizel arayışına girersiniz, cok kullanmıyorsanız ve hızı sevmiyorsanız bu araç işinizi görecektir..
2008-corsa-d 1.3 cdti aracım da oldu, clio III 'ün yerini tutmadı, daha söyleyecek bisi yok yani..
impossible
YARBAY
YARBAY

İleti serdogrucular » 18 Kasım 2010 13:25

benimde 2006 corsa 1.3 cdti aracım vardı sattım şimdi 2011 clio hb 1.5 65 bg dci exp aldım corsa reno nun yanına yanaşamaz ayrıca corsa motoru fiat multijet motor 100000km sonra cırt
serdogrucular
ONBASI
ONBASI

Motor Tipi & Gücü: 1.5 dci 65 hp
Kilometre: 698
Yakıt: shell diesel
Lastik Markası: bridgestone turanza
İsim ve Şehir: serhan erdoğrucular izmir

İleti impossible » 18 Kasım 2010 17:09

serdogrucular demiş ki:benimde 2006 corsa 1.3 cdti aracım vardı sattım şimdi 2011 clio hb 1.5 65 bg dci exp aldım corsa reno nun yanına yanaşamaz ayrıca corsa motoru fiat multijet motor 100000km sonra cırt

öncelikle hayırlı olsun, aracınız exp yazmıssınız extrem olmalı? zira expression serisi 2011lerde yoktu???

ikinci olarak da evet,general motorun ürettigi opel ve fiat'ta kullanılan 1.3 motor gec hızlanan ve yakıt ekonomisini saglayamayan dayanıksız bi motor bence de
impossible
YARBAY
YARBAY

İleti serdogrucular » 18 Kasım 2010 20:05

pardon hızlı yazarken yanlış oldu extrem modeli,iyi niyetinize teşekkür ederim.
serdogrucular
ONBASI
ONBASI

Motor Tipi & Gücü: 1.5 dci 65 hp
Kilometre: 698
Yakıt: shell diesel
Lastik Markası: bridgestone turanza
İsim ve Şehir: serhan erdoğrucular izmir

İleti deliyurek32400 » 28 Kasım 2010 22:59

öncelikle hayirli ugurlu olsun insallah Allah Kazasiz belasiz Kullanmak nasip etsin.

Arkadaslar forumda okudugum kadari ile genel olarak hep 65 bg aliniyor Ama katalogta karsilastirmali 65 bg ve 85 bg yi karsilastirirsaniz 85 bg nin daha az yakit tükettigini göreceksiniz. Ben Clio mu alirken saticida böyle dedi. Hem arasinda çok fazla bir fiyat farkida yok. Bence tercihiniz Dizel Cliolarda 85 bg olmali.

Dun ve Bugun 450 km yaptim 5lt/100 km Genel itibari ile Otoban 130km ve ustu hizlarda kullandim. bence en ekonomik 85 bg motorlar.
deliyurek32400
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

Marka & Model: ClioIII DYN
Motor Tipi & Gücü: 1.5dci/85bg
Kilometre: 93000
Yakıt: Total-excelluim..
Lastik Markası: michelin 185/60R15
İsim ve Şehir: Mevlüt-Fransa

İleti fragil » 29 Kasım 2010 10:18

bugun ben de benim clio HB 1.2 extreme 75 hb ile 110-130 arası bi hızla mersin-maraş arası gittim yaklaşık 2.5 saat,arabada yük yoktu arac 300km de daha motor acılmamış durumda diye düşünüyorum..ortalama yakıt tüketimi= 6.7lt/100km çekişte bi sorun yok yokuşta falan bastın mı alıyor gazı ama rampa değil tabiki rampada zorlanır muhtemelen..biraz fazla geldi parası bana 350 km gittim toplamda 90 liralik benzin yalan oldu :)
fragil
ONBASI
ONBASI

Motor Tipi & Gücü: 1.2
Lastik Markası: Lassa
İsim ve Şehir: ismail mersin

Genel Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir