erim demiş ki:hoşgeldin aramıza.. Clio kullanmak başkadır geçekten.. Dizel alacaksan yanında bir de dinamik olmasına da bak bence..
ByOnder demiş ki:Hayırlı olsun kardeş Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin valla aracın km side çok iyi fiyatıda çok çok iyi hiç gözün arkada kalmasın senin adına sevindim kendi adıma üzüldüm inan ben aracımı bu fiyata vermem :)
erim demiş ki:hoşgeldin aramıza.. Clio kullanmak başkadır geçekten.. Dizel alacaksan yanında bir de dinamik olmasına da bak bence..
tserce demiş ki:Hepnize teşekkürler :) clio 3 bendeki renault symbol yada clio sedan fobisini yok etti, clio 3 hb onlara hiç benzemiyor kullanılan iç malzemesi sürüş keyfi ve dizaynı apayrı, ımpassıble arkadaşın dediği gibi corsadan sonra iç hacmi ,konforu sürüş keyfi daha üst. Ben benim corsanın kapılarında sorun var sanıyordum :) hızlı kapatınca şahindeki gibi sesler çıkarıyordu genel bir özellik olmalı bu, burdaki paylaşımları takip etmeye devam, clio3 dizel alacağım zaman kesinlikle aliminyum jant ve sis farlı olmasına dikkat edeceğim extrem olabilir belki... tekrar hepinize teşekkür :)
serdogrucular demiş ki:benimde 2006 corsa 1.3 cdti aracım vardı sattım şimdi 2011 clio hb 1.5 65 bg dci exp aldım corsa reno nun yanına yanaşamaz ayrıca corsa motoru fiat multijet motor 100000km sonra cırt
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir