Buda benim hiç ama hiç aklımda yok'iken 10 gün içinde gerçekleşen hayalimdir. :)
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
resim sayısı biraz fazlamı oldu ne.. :D
Burock demiş ki:Bende çok ikilem yaşadım. Bütçem yetmediği için birazda compakt tasarım sevdiğimden clio tercih ettim. Bundan sonraki aracım nasip olursa megane olacak. Rengi ve donanımı ile tam yerinde bir karar olmuş. Ancak megane 2'de çıktığından beri bej konsolu sevemedim gitti. Döşemeler güzel ama direksiyona gelince iş beğenemiyorum. Çok tatlı maşallah. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Devrim demiş ki:Ooo, hayırlı olsuuuun. Güle güle kullanııııın. :)
MaYuCeL demiş ki:Hayırlı olsun, Güle güle kullanın. İç mekan krem renginde çok hoş duruyor, ama ben kendime yakıstıramıyorum. Malum meslek icabı çamur, harç, beton, toz toprak :)
impossible demiş ki:yeni araba da bi başka :)
güle güle kullandığına eminim :P
o yüzden Allah hata ksza vermesin..
bi de genel söyledigim şeydir, ziebart ruhsat tarihinden itibaren 3 hafta içinde sıfır araçlara ücretsiz iç koruma veriyordu, yararlan derim
Olur mu öyle şey, tabii ki buradasınız. Birbirimizi sima olarak tanımasak da hepimiz arkadaş olduk. Öyle aracı satınca kaybolmak yok. :)eylber demiş ki:...Devrim çok teşekkür ederim sağol bir admin olarak sormadık ama Clio'muzu sattık ama hala seve seve buradayız valla sakıncası yok değilmi. :roll: ...
impossible demiş ki:güzel bi iş çıkartıyor mu bari ziebart? yoksa promosyon işi gibi mi gercekten???
Devrim demiş ki:Olur mu öyle şey, tabii ki buradasınız. Birbirimizi sima olarak tanımasak da hepimiz arkadaş olduk. Öyle aracı satınca kaybolmak yok. :)eylber demiş ki:...Devrim çok teşekkür ederim sağol bir admin olarak sormadık ama Clio'muzu sattık ama hala seve seve buradayız valla sakıncası yok değilmi. :roll: ...
Hayırlı olsun tekrar. Aracın kumaş kokusu buraya kadar geliyor. :)
ugurluhan demiş ki:Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Memnun kalacağınıza inanıyorum....
ExtremeGraphics demiş ki:Kazasız, belasız, cezasız inş.
Araç çok güzel görünüyor ancak takıldığım bir nokta o jantlar neden o kadar küçük :( Bu cüsseye bu jantlar olmamış bence... Bu konuda Renault'un bir iyileştirme yapması gerekir....
semih89 demiş ki:aklımı çeliyor ama expression baz modeline 33 lira istiyorlar :) içime sinse araba keşke ..
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 25 misafir