"Motor Silk" Katkısı

Motor tipleri (Benzinli, Dizel ve LPG), Yakıtlar çeşitleriyle ilgili konular...

ben kulandım

İleti kemalsimit » 29 Ocak 2010 22:05

merhaba ben bundan birsüre önce 2000 modeldukato 2.8 tdı münübüsümde kulandım gayette iyi sonuçlar aldım benden sonra arkadaşımda aldı

vuruntu ve sorun kalmadı tabi mucizede beklemeyin ama slık kulanın eger sorunlar başladıysa
kemalsimit
ONBASI
ONBASI

Marka & Model: Renault ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.4
Kilometre: 19450
Yakıt: benzin
Lastik Markası: lassa
İsim ve Şehir: istanbul

Re: Motor Silk Katkı

İleti kemalsimit » 28 Temmuz 2010 08:58

merhaba arkadaşlar size şunu söyleye bilirimki motor slıık kullanın amam bitik motora hiç bir katkı etki etmez mesele ilk anlarda yani yağ eksiltmeye başladıgında müdahele etmektir
ben kullandın dukato servis aracıma faydası oldu ama tam dedigi gibi yapınız
biirde motor yagını kullanırken (5 )le başlayan yağları kullanın. sevgilerle
kemalsimit
ONBASI
ONBASI

Marka & Model: Renault ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.4
Kilometre: 19450
Yakıt: benzin
Lastik Markası: lassa
İsim ve Şehir: istanbul

İleti necati3437 » 16 Eylül 2010 22:01

slm arkadaşlar

yağ katkı maddelerinin hiç biri motor ömrü için iyi değildir bu maddeler kullanılınca motor bloğuna ve motorun diğer parcalarına yapışıyor ve zamanla motor bloğunda ve parçalarında katman oluşturuyor
buda motorun geç soğumasına ne motor bloğu içindeki yağ kanallarının daralmasına bu yüzden yağlama işleminin tam gerçekleşmemesine sebep olur buda motorun ömrünü kısaltır
necati3437
ER
ER

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 65hp
Kilometre: 58145
Yakıt: Total Eurodizel
Lastik Markası: Michelin EnergySaver
İsim ve Şehir: İstanbul

İleti wahshi » 24 Ekim 2010 16:10

Ben 2007 80 hp 62.000 km dizel cliom için birçok arkadaşımın ısrarlı tavsiyeleri üzerine en son yağ değişiminde ekledim.
Açıkçası seste bir azalma farketmedim. Yalnız aracın ciddi anlamda serileştiğini ve yokuşlarda daha sağlam tork ürettiğini farketmemek mümkün değil.
Ürünü kullanmadan önce psikolojik olmasın diye yağı değiştirdikten sonra 500 km kadar motor silk eklemeden gezdim ve yakıt aldığım yeri hiç değiştirmedim. 500 km sonra motorsilki belirtilen şekilde motora ekleyip 30 km yol yaptım. Aracımı hergün şehirçinde ve işe gidip gelirken kullanıyorum. İşyerime giderken pekçok yokuş çıkmak zorunda kalıyorum ve hergün aynı yokuşları çıktığımdan motorsilkten önce ve sonra diye çok rahat ayırım yapabilyorum. Yakıt konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü uzun yol yapmadım ve depoyu fullemedim bu aralar.
wahshi
ÇAVUŞ
ÇAVUŞ

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: dCi 80 hp
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: Kemal / İstanbul

İleti Devrim » 25 Ekim 2010 01:05

wahshi demiş ki:Ben 2007 80 hp 62.000 km dizel cliom için birçok arkadaşımın ısrarlı tavsiyeleri üzerine en son yağ değişiminde ekledim.
Açıkçası seste bir azalma farketmedim. Yalnız aracın ciddi anlamda serileştiğini ve yokuşlarda daha sağlam tork ürettiğini farketmemek mümkün değil.
Ürünü kullanmadan önce psikolojik olmasın diye yağı değiştirdikten sonra 500 km kadar motor silk eklemeden gezdim ve yakıt aldığım yeri hiç değiştirmedim. 500 km sonra motorsilki belirtilen şekilde motora ekleyip 30 km yol yaptım. Aracımı hergün şehirçinde ve işe gidip gelirken kullanıyorum. İşyerime giderken pekçok yokuş çıkmak zorunda kalıyorum ve hergün aynı yokuşları çıktığımdan motorsilkten önce ve sonra diye çok rahat ayırım yapabilyorum. Yakıt konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü uzun yol yapmadım ve depoyu fullemedim bu aralar.

Teşekkürler bilgiler için. Servisteki usta da 50binde şunu katalım bunu katalım diyordu. Normalde servis pek aldırmazdı bu tip ürünlere. Ama bu kez ben de deneyeceğim bakalım. Merak ettim şimdi.
Devrim
Site Admin
Site Admin

Marka & Model: Clio III 2008 Auth.
Motor Tipi & Gücü: 1.5dCi 65hp
Kilometre: 120000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: Kumho KW17 185/60/15
İsim ve Şehir: Konya

İleti karambol81 » 24 Kasım 2010 00:02

Devrim demiş ki:
wahshi demiş ki:Ben 2007 80 hp 62.000 km dizel cliom için birçok arkadaşımın ısrarlı tavsiyeleri üzerine en son yağ değişiminde ekledim.

Teşekkürler bilgiler için. Servisteki usta da 50binde şunu katalım bunu katalım diyordu. Normalde servis pek aldırmazdı bu tip ürünlere. Ama bu kez ben de deneyeceğim bakalım. Merak ettim şimdi.

Denemekte fayda vardır.Daha önce paliomda da kullanmıştım.Düşük viteste aracın tepkisi sanki daha da iyi oluyor.
Daha çok koruyucu.Diğer arabamda şanzmn için olanı kullandım.Vites geçişleri rahatlıyor.
Clionun kemikli vites geçişleri daha da iyileşir sanırım.
Dizele katılan bor katkılarından dizel clio ma kullandım.Yakıtta tasarruf falan yok...Daha da yakıt arttı gibi :)
Ben koruma sağladığına inanıyorum.
karambol81
ASTEĞMEN
ASTEĞMEN

Motor Tipi & Gücü: 1.5 Dci 80Bg
Kilometre: 79500
Yakıt: Tüm Akaryakıt Firm.
Lastik Markası: G.y. effect performa
İsim ve Şehir: Antalya

Re: "Motor Silk" Katkısı

İleti antepsin » 15 Şubat 2011 16:43

2 ay önce kullandım.Aracım 2000 clio 1.4 8 v benzin+lpg 153.000 km'de kesinlikle yakıt tasarrufu yok.ayrıca hissedilir bir ivmelenmede yaşamadım aracımda.Tabi motor ömrünü uzatır mı bilemem.
antepsin
ER
ER

Marka & Model: Clio
Motor Tipi & Gücü: 1.4 8 v
Kilometre: 153000
Yakıt: benzin/lpg
Lastik Markası: bridgestone
İsim ve Şehir: selim ankara

İleti hakanozguclu » 07 Aralık 2011 21:40

ben clio 3 aracımda kullanıyorum.azda olsa araba biraz daha atik oldu.
hakanozguclu
ONBASI
ONBASI

Motor Tipi & Gücü: 1.5dci 85bg
Kilometre: 11
Yakıt: shell diesel gtl
İsim ve Şehir: gaziantep

İleti karambol81 » 24 Aralık 2011 22:25

hakanozguclu demiş ki:ben clio 3 aracımda kullanıyorum.azda olsa araba biraz daha atik oldu.

Arkadaşlar,Bor power ,Motor silk vb. diğer ürünlerin bir çoğunu denedim.

Bana göre en iyi ürün Motor Silk bor katkısı çıktı.Alırsanız tavsiyem Motor silk.
karambol81
ASTEĞMEN
ASTEĞMEN

Motor Tipi & Gücü: 1.5 Dci 80Bg
Kilometre: 79500
Yakıt: Tüm Akaryakıt Firm.
Lastik Markası: G.y. effect performa
İsim ve Şehir: Antalya

İleti hakanozguclu » 14 Ocak 2012 19:53

uzun zamandır kullanıyorum clio 3 2011 model aracımda.yakıtta tasarruf olmadı ama araba dahada atikleşti
hakanozguclu
ONBASI
ONBASI

Motor Tipi & Gücü: 1.5dci 85bg
Kilometre: 11
Yakıt: shell diesel gtl
İsim ve Şehir: gaziantep

İleti Sani » 14 Ocak 2012 21:07

Havalar soğuduğundan olmasın :)
Soğuk hava demek, daha çok oksijen demektir :)
Sani
BİNBAŞI
BİNBAŞI

Marka & Model: 09 Megane3
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 105hp
Kilometre: 0
Yakıt: Opet Eurodiesel
Lastik Markası: Goodyear
İsim ve Şehir: İstanbul

Önceki

Motor ve Yakıt

Kimler çevrimiçi