geçenlerde mp4 çalar aldım hediye olarak bu linkteki ürünü verdiler:
http://www.hepsiburada.com/Liste/aprote ... yId=258076
araçta şarj ettim usb belleği de taktım fakat teyp ile nasıl çalıştıracağımı anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim...
filzof_alican demiş ki:hala sorun oluyorsa kı bende sureklı oluyor
cıhazı al arka cama dogru gotur sorun cozulur:D
anten arkada oldugu ıcın cıhaz yayını dusuk kalıyor ve anten cekemıyor yada oyle bısı...
MaYuCeL demiş ki:Bir de bu işlemleri yaptıktan sonra kullanırken eğer seste bir parazit olursa ( istanbul ankara gibi büyük sehirlerde cok sayıda radyo kanalı oldugundan frekanslar birbirine cok yakın oluyor ve yayınlar karısıyor bazen) cihazdaki ve radyonuzdaki radyo kanalının frekansını xxx.1,2,3,4 gibi küsüratlı sekilde degistirerek tekrar deneyin.
ugurluhan demiş ki:1. FM transmitter in içine bilgisayardan istediğiniz şarkıları atın
2. Transmitteri çakmak yerine takın.
3. Aracınızdaki teybi radyosunu açın ve FM bandında boş bir frekans bulun. Genellikle xxx.1, xxx.3 gibi frekanslar boş olur. Bulduğunuz frekansı sürekli ayar yapmamak için radyo hafızalarından birine kaydedin.
4. Radyonuzun frekansını ayarladıktan sonra, Transmitterin ekranında bir frekans vardır(FM Bandı) Örneğin 88.9 gibi. Transmitterin üzerindeki (Genellikle CH+ / CH-) veya kumandadaki kanal değiştirme düğmeleri ile bu frekansı radyonuzu ayarladığınız frekansa gelinceye kadar değiştirin. Radyonuzdaki ve transmitter üzerindeki frekans aynı olduğunda transmitterden çalan sesi radyonuzdan duymanız gerekir.
UYARI: Transmitterlerin yayın gücü çok zayıf olduğundan radyonun otomatik frekans bulma özelliği transmitteri bulamayabiliyor.
Bilgiler Umarım işinize yarar. Kolay gelsin. (Tavsiye: Transmitter Düzgün çalıştığı sürece bayağı kullanışlı oluyor.)
malmsteen123 demiş ki:yanıtlarınız için teşekkür ederim...ürünün yanında iki ucu erkek cak vermişlerdi ona gerek yok yani...sadece frekansla iş bitiyor dimi?
filzof_alican demiş ki:orjınal dınamık versıyonlarında oldugu gıbı usb gırısı ve sterıo gırısı yapabılırsınız
teyıbın arkasındakı soketten bu cıkıslar alınıyor on konsolun oraya gelıyor...
forumda bunu hakkında bılgı vardı bı bakın ıstersenız.
yada bu konuyu servıse danısın belkı ucuz bısıydıur teyıp degıstırmeye gerek kalmaz
teyıp degıstırısenız dıreksıyon kumandası ve on konsoldakı ekran calısmıyor
calısanını bulmak lazım onuda bulmaz zor ve az cesıt var bılgınıze...
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 197 misafir