Devrim demiş ki:Tiff biçimini Windows destekliyor diye biliyorum.
Eğer görünmüyorsa herhangi bir resim görüntüleyici yazılım kullanabilirsiniz.
ahmet demiş ki:Hatırlatma :)Devrim demiş ki::mrgreen: :mrgreen:
Valla doktora teziyle ilgili olarak vites küçültüp gaza yüklenmem gerekti. Son günlerde tüm enerjimi tez'e verdim.
Son kitabın %60'ını taramıştım, öyle kaldı. Olmazsa bi' pit'e gireyim de o işi bitireyim!...
(Aslında tüm bu kitap bilgilerini minik bir web sitesi biçimine getirmeyi plânlıyordum ama şu tez biterbitmez yapacağım onu...)
Ben o kitapçığı tarayıcıda tarayarak buraya yükleyecektim ama yalan oldu. Çok sayfalı olunca bir türlü bitiremedim. Sonra web sayfası hâline getirmeye karar verdim. Görece daha kolay olacaktı ama yaz vakti araya girdi.
Bu projem hâlâ mevcut. Üzerinde çalışacağım ama kesin bir söz veremiyorum artık.
Aslında bu proje aklıma gelince Renault'a izin için e-posta yazdım. Onlar da -tahmin ettiğim üzere- kitabın hiç bir şekilde kopyalanmamasını istediler. İhtiyacı olanların servislerden satın alabileceklerini bildirdiler. Ama işte siz edinememişsiniz mesela. E-postada yazmaya gelince yazıyorlar ama hadi dediğinde kitap yok ortada... Kızıyorum...
burak120320 demiş ki:Yeniden yükledim. http://rapidshare.com/files/430560699/k ... _kip_3.pdf link bu. sanırım rapid üyelik istiyo. bi dene sorun çıkarsa başka bişi düşünürüz.. kolay gelsin...
Devrim demiş ki:Merhabalar.
Biliyorsunuz ki ClioIII araçlarımızı alırken beraberinde bir çanta içinde 4-5 adet kitap da alıyoruz; Araç hakkındaki bilgiler, kullanma kılavuzu, garanti veya bakımla ilgili bilgiler içeren kitaplar bunlar.
Aracını 'sıfır kilometre' almış arkadaşlar için sorun yok. Fakat sonradan kaybolma, ikinci el alımda kitapların edinilememesi gibi çeşitli durumlarda bulunan arkadaşlar için tüm kitapları tarıyorum. Elde bir kaynak olarak bulunsun, bilinmeyen şeyler görülsün, hatırlansın diye...
Kitapların listesi şöyledir: ...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir