burak120320 » 07 Kasım 2010 18:18
polen filtresi konusunu görünce başımdan geçen bi hadiseyi hatırladım paylaşayım dedim.
bir önceki aracım 2000 model clio hb periyodik bakım için yetkili servise götürdüm. akşama doğru aradılar araç hazır gelin die. gittim faturayı incelerken polen filtresi diye bi satır gördüm muhasebedeki bayana sordum bu nedir diye, klimanın filtresi olduğunu periyodik bakımda değişmesi gerektiğini söyledi. ok dedim ustanın yanına gittim aynı şeyi ona sordum, doğal olarak aynı cevabı aldım. dedim aga sen bu filtreyi değiştiğine eminmisin?? adam büyük bi hışımla heralde dedi sana yalanmı söylicez ben kendi ellerimle değiştim falan filan.. iyi dedim getir benim eski filtreyi, adam gitti 2 dk sonra elinde pislik içinde bi filtre geldi işte bu dedi bunu değişmeyip napcam. aferim dedim ii yapmışsın, bana müdürünü çağır. bizim usta panik oldu napcan müdürü die, dedim çağır sen. müdür geldi buyrun falan filan, adamın ellerine sarılıp tebrik etmeye başladım mükemmel ustalarınız var klimasız arabanın polen filtresini bile değiştirebiliolar die :D tabi suratlar bildiğiniz kırmızı :D özürler falan havada uçuşuyo, dedim yağ filtresi yakıt filtresi falan değiştimi, tabiki değişti standart bakım bunlar dedi müdür.. ya buda yalansa dedim ve beş kuruş para ödemeden ayrıldım oradan :D maise falan bildirdim bu olayı ama bi faydası oldumu bilmiorum. belki bi yanlışlıktır gerçekten diye düşünerek servisin adını vermek istemiorum ama siz siz olun faturayı muhakkak ii inceleyin derim ben.