Clio HB III İlk bakım rezilliği

Araçlarımızla ilgili her türlü bakım çeşitleri, yöntemleri; Kaporta, boya, lastik veya döşemelerle ilgili bakım konuları ve servis hikayeleri. Ayrıca alt bölümlerde motor tiplerine özel bakım konuları yer almaktadır.

Clio HB III İlk bakım rezilliği

İleti celik360 » 31 Ağustos 2010 22:02

Arkadaşlar,

Aracımın ilk bakımını yaptırmak için güvenilir olur diye renault mais şubelerinden birini seçtim.Bakım haricinde yaklaşık 6 şikayetim daha vardı.Aracı sabah 8.30 ' da teslim ettikten sonra akşam 17:30 gibi teslim almaya gittim.Birde ne göreyim gelen arabam yıkanmamış,son kontrolü yapılmamış,cam suyu dahi eklenmemiş şikayetlerimden sadece bir tanesi yapılmış oda yarım yamalak garantiden olan hiçbirşey yapılmamış yapılmadığı gibi aracı söktüğü gibi bırakmışlar daha bir çok şe var böyle ama sinirlerim çok bozuk acelem var diye aracı mecbur aldım.İlk renault servisimden golü yemiş oldum.
celik360
ACEMI ER
ACEMI ER

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5 DCİ
Kilometre: 15000
İsim ve Şehir: İSTANBUL

Re: Clio HB III İlk bakım rezilliği

İleti MaYuCeL » 31 Ağustos 2010 23:07

Geçmiş olsun, ve çok sabırlı yada sakin biriymişsiniz. Aynı olay benim başıma gelse inanın Serviste benden çıkan ses ve gürültüyü İstanbuldan rahatlıkla duyarsınız. Heleki lakayık şekilde aracı dağıtıp sonra toplamadan öylece bi kenarda bırakacaklar varya, kesin ortalığı toz duman eder birbirine katardım. Zaten servise her gitiğimde gene neden geldi diye yüzüme bakıyolar. :D Bigün almıcaklar artık beni servis kapısından :)
MaYuCeL
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: ClioIII Faz2 Extreme
Motor Tipi & Gücü: 1.5 dCi 87 hp
Kilometre: 82000
Yakıt: P.O.
Lastik Markası: Kumho 205/50 R16
İsim ve Şehir: Muhammet - KOCAELİ

İleti Bayram » 31 Ağustos 2010 23:20

Hepimiz araçlarımızı seviyoruz ve bakımlarının düzün yapılmasını istiyoruz.
Bende 15.000km bakıma girdiğimde hiçbir şikayetim yoktu ama buna rağmen başında bekledim en azından camın diğer tarafından aracı net görebiliyordum
Ya kardeşim o kadar işçilik yazıyorsunuz adam şu kapıları bir yağlamazmı
Bu nedenle vaktinde bir konu açmıştım
Her şehirden en iyi servisleri seçelim ve sadece o servislere ClioIII.com aracılığı ile gidelim emin olun ilgi artacaktır.

Bugün 5 aracı olan bir firma bile serviste özel ilgi görürken biz bu forumda her şehirden eminin onlarda kişi toplanırız.
Bayram
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: Artık yok
Motor Tipi & Gücü: 1.2 75BG
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: İstanbul

İleti TheTez54 » 31 Ağustos 2010 23:51

O kadar da uzun boylu değil.. Gerçekten sabırlıymışsınız.. Ben de hep başında bulundum sayılır bugüne kadar ama eksiksiz yerine geldi herşey.. Gidip sorunu servisin yetkili kişisi ile görüşün bence ilgilenirler.. Başka servise gidersiniz en son..
TheTez54
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: Faz 2 Expression
Motor Tipi & Gücü: 1,5 dci 85 ps BVR
Kilometre: 103000
Yakıt: shell v-power
Lastik Markası: continental
İsim ve Şehir: servet sakarya

İleti hasanozf » 24 Ağustos 2011 16:32

Büyükşehirlerdeki servisler genel olarak doymuş oluyorlar. Sen gitsen de gitmesende müşteri zaten geliyor hesabındalar.
hasanozf
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: Clio3 Faz1 Extr2009
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 65bg
Kilometre: 77000
Yakıt: total excellium dize
Lastik Markası: michelin 185/60/15
İsim ve Şehir: Hasan

İleti Devrim » 25 Ağustos 2011 20:51

Bayram demiş ki:...Ya kardeşim o kadar işçilik yazıyorsunuz adam şu kapıları bir yağlamazmı...

Bildiğim kadarıyla dışarıdan yağlanabilen tipte menteşe değil bizim kapılarınki. Ne yaparsanız yapın menteşeler bir süre sonra "kuruyor." :)
Devrim
Site Admin
Site Admin

Marka & Model: Clio III 2008 Auth.
Motor Tipi & Gücü: 1.5dCi 65hp
Kilometre: 120000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: Kumho KW17 185/60/15
İsim ve Şehir: Konya

İleti Sani » 25 Ağustos 2011 23:00

Devrim demiş ki:
Bayram demiş ki:...Ya kardeşim o kadar işçilik yazıyorsunuz adam şu kapıları bir yağlamazmı...

Bildiğim kadarıyla dışarıdan yağlanabilen tipte menteşe değil bizim kapılarınki. Ne yaparsanız yapın menteşeler bir süre sonra "kuruyor." :)

Aynen öyle, bizim menteşeler press'li. Bu sebeple müdahele imkanı yok. Servise sordum, tanesine 200 (dikkatli okunması açısından İKİYÜZ :) ) TL dedi!
Sani
BİNBAŞI
BİNBAŞI

Marka & Model: 09 Megane3
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 105hp
Kilometre: 0
Yakıt: Opet Eurodiesel
Lastik Markası: Goodyear
İsim ve Şehir: İstanbul

Bakım, Onarım & Servis

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 53 misafir