valla benim kaput iyice gitti bu park görevlileri yüzünden siyah gözüküyo sürtülen yer bi gün denk gelecek kavga edicem ama kağıtı ben gittikten sonra şıkıştırıyolar hep
bu arada sanırım cam sularının borusu içindeki su geri deposuna akıyor bçyle olunca borular boş kalıyor ve 3. 4. basışta anca cama su ulaşır ön daha erken arka daha geç su atıyor
Sanırım clio kullanıcılarının ortak derdi bu.Benim başıma da bu hafta silecekler çalışırken birden durması, ilk kademe de çalışmaması gibi bir durum geldi.Servise gittim su kanallarının tıkanması silecek motoruna su kaçması gibi sebepler gösterip 450.TL karşılığında yeni motorun takılmasını söyledi. Fakat bu sabah silecekler muntazam çalıştı böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlarımız varmı?
Şeref (ya da Canberk); Forumu araştırırsak, sileceklerin çalışmaması ile su tahliye kanallarının tıkanıklığı arasında %80 gibi bir ilişki olduğunu görülebilir. Malesef durum bu.
taykutel demiş ki:iki hafta oldu arabayı alalı hiç denemedim silecek kalkıyo mu diye ..aklıma bile gelmemişti.. şaşırdım ..
Evet malesef kalkmıyor. Neyi düşünerek böyle birşey yaptılar bilmem ama mutlaka insanlar bu konuda sıkıntı yaşıyordur. Eski Renault 19'umunda aynalar katlanmazdı ama insanlar hep katlamak için zorlardı.