meroz demiş ki:Arkadaşlar geçtiğimiz haftalarda Reanult İzmir ana servis ve satış yapan Ermat' da aracımı boya ve iç döşeme koruması yaptırdım çok güzel oldu fiyatı 150 ytl,
BU ARADA ESTETİK KISMININ SERVİS ŞEFİYLE YAPTIĞIM GÖRÜŞMEDE NE KADAR DOĞRU BİLEMİYORUM MARKETLERDE SATILAN ÜRÜNLERİN ARAÇLARIN PLASTİK KISIMLARINA ZARAR VERDİĞİ ÇATLAMALARA YOL AÇTIĞINI TEK YAPMAMIZ GEREKENİN ECZANELERDE SATILAN VAZELİN LE SİLMEMİZ GEREKTİĞİ ÇATLAMALARDAN KESİN KORUYACAĞI İDİ...meral
bilgi ve paylaşım icin tesekkurler..
dediginiz gibi piyasada bir cok to bakım urunu vs urunler bulunmakta...kalıtesız olanı ayırt etmek zor cunku hepsının fıyaıt
birbirine yakın...
bazı urunlerin sıvılarının ıcındekı kımyasal dedikleri gibi zamanla çatlaklara yol acarken bazılarıda dinamık modellerinın organık bir yuzeyi var bilirsiniz onları soyuyor..
aynı soyma işini bazı koku markalarıda yapıyor havalandırma ızgarasına takılan oto parfumleri vb.
benım oto bakımı icin aldıgım bir urun vardı 10 ytl civarında aracımı temızledıkten sonra onla bakım yaptıgımda hem parlaklık hem koruma hemde guzel bir görunumö verıyor ve 10 gun kesınlıkle o halını kaybetmıyordu..markasını hatırlarsam resmı ile birlikte sizle paylaşırım.
vazelın konsuuna gelınce vazelınde guzel bir urun konsllarda parlaklık yaptıgını biliyorum ama koruma yoneunden nasıl bir fayda saglıyor bilemıyorum..
ondada 3 gun tutuyor kendını ve kurudugunda konsolunuz mat birr renk alıyor... ( vazelınden dolayı matlaşınca nemlı bezle guzelce silince sorun kalmıyor )
......................................................................
Sezginim senın 70 ytl lik işlemi ben bılıyorum en guzelı..
70 ytl ye boyo koruma... iç dıs koruma... toz ve yagmura kara hatta pasa karsı koruma... hırsızlıga karsı alarm etkısı ... ısıya sıcaklıga karsı korumua hepsine sahip oluyorsun :)