clioexecutive demiş ki:merhaba arkadaşlar ben de 1 hafta önce aldım executive aracımı ve bu siteye denk geldim hemen üye oldum.Umarım bol bol görüşürüz.plt34 e sormak istediğim hangi araç için yazmış 34.150 TL yi.Ben Clio HB Faz 2 Executive 1.5 dCi 85 bg BVR (yarı otomatik ) +tom tom 36.000 e aldım.Sizce nasıl ?
kırmızı19 demiş ki:Merhaba,
Ben de executive aracımı 19 Mayısta teslim aldım. 1.4 100 bg. Aracın Dinamik versiyondan bazı farkları var. Hız sabitleyici/sınırlayıcı önceki versiyonlarda sadece otomatik/yarıotomatik versiyonlarda vardı. Bu versiyona da eklenmiş, Arka camlar dinamiktekine göre daha da karartılmış. 3 cam da karartmalı. Arkadaşların görüşlerinin hepsini okumadım aynı şeyleri yazıyorsam kusura bakmayın. Ön kapı eşiklerinde korucu levha üzerinde ve ön arka kapı konsolu ortasında 20.yıl logosu var. Bu arada bayinin söylediğine göre artık Clio III üretimi tamamen Türkiyede yapılıyormuş. Anahtarı katlamalı anahtar. Ama kılavuzda Renault kartlı araçlarla ilgili de bilgi var. Sanırım ihraç edilen modellerde öyle. Bagaj aydınlatmalı. Dikiz aynaları sürücü kapısından kapatılıyor. Ben ilk önce kapı kilitlendiğinde aynalar katlanıyor zannetmiştim. Hayal kırıklığına uğradım. Bİr de camlarda hayal kırıklığı yaşadım. Camları manuel olarak kapatmak gerekiyor. Kilitleyince otomatik kapanmasını tercih ederdim. Şu anda aracın multimedya özelliklerini inceliyorum. Telefon bluetooth bağlantısı çok başarılı. Müzik cihazlarını da USB ile bağlayabiliyoruz. Ayrıca bugün telefonumu kabloyla bağladığımda şarj edebildiğimi gördüm. Devamını da yazarım.
TheTez54 demiş ki:Araca binince hevesin tavan yapar yaw :) Bi ayna katlanmıyo diye canını sıkma..Seçim güzel kullanınca anlıcaksın..
clioexecutive demiş ki:merhaba arkadaşlar ben de 1 hafta önce aldım executive aracımı ve bu siteye denk geldim hemen üye oldum.Umarım bol bol görüşürüz.plt34 e sormak istediğim hangi araç için yazmış 34.150 TL yi.Ben Clio HB Faz 2 Executive 1.5 dCi 85 bg BVR (yarı otomatik ) +tom tom 36.000 e aldım.Sizce nasıl ?
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir