ClioIII fazII Executive

ClioIII araçlarımız, modelleri, genel araç özellikleri ve diğer özelliklere dair konular.

Re: ClioIII fazII Executive

İleti plt34 » 15 Haziran 2010 10:42

muhtemelen öyle yapıyorlar.. illa birşeyler kırpacaklar zaten. bunu hiçbir zaman anlayabilmiş değilim..
plt34
ONBASI
ONBASI

Marka & Model: Clio3 Ph.2 Executive
Motor Tipi & Gücü: 1.4 100 bg
Kilometre: 0
Yakıt: BP
Lastik Markası: 185/15/60
İsim ve Şehir: istanbul

İleti cliomo » 15 Haziran 2010 10:56

Birazda aracın satıldığı bölgedeki insanların alım gücüne göre ayarlıyor olabilirler araçların donanımı. Genel anlamda konuşuyorum, sonuçta İngiltere'deki bir insanla Türkiye'deki bir insanın alım gücü bir değil maalesef.
Hem yurtdışıyla aynı donanımda Türkiye piyasasına sürseler aracı, haliyle fiyatı yüksek olacaktır. O fiyatı gören yurdum insanı hemen "Bu paraya Clio mu alınırmış?" diye söylenmeye başlar. Araç B segmentinde diye donanımına bakmadan sadece fiyat üzerinden üst segmentten araçları örnek gösterip, "Clio alacağıma işte bunu alırım." deyip deyip gezerler, ki geziyorlarda.
cliomo
ÇAVUŞ
ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII Executive
Motor Tipi & Gücü: 1.5 dCi 85bg
İsim ve Şehir: Ömür Ayvaz/İstanbul

İleti clioexecutive » 15 Haziran 2010 19:06

merhaba arkadaşlar ben de 1 hafta önce aldım executive aracımı ve bu siteye denk geldim hemen üye oldum.Umarım bol bol görüşürüz.plt34 e sormak istediğim hangi araç için yazmış 34.150 TL yi.Ben Clio HB Faz 2 Executive 1.5 dCi 85 bg BVR (yarı otomatik ) +tom tom 36.000 e aldım.Sizce nasıl ?
clioexecutive
ER
ER

Marka & Model: ClioIII Faz2 Executi
Motor Tipi & Gücü: 1.5 dCi 85 bg BVR
Yakıt: Shell V-power diesel
İsim ve Şehir: antalya

İleti cliomo » 16 Haziran 2010 01:26

Hayırlı olsun aracınız, kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Aracı teslim aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz donanımdan vs.?
cliomo
ÇAVUŞ
ÇAVUŞ

İleti TheTez54 » 16 Haziran 2010 02:19

clioexecutive demiş ki:merhaba arkadaşlar ben de 1 hafta önce aldım executive aracımı ve bu siteye denk geldim hemen üye oldum.Umarım bol bol görüşürüz.plt34 e sormak istediğim hangi araç için yazmış 34.150 TL yi.Ben Clio HB Faz 2 Executive 1.5 dCi 85 bg BVR (yarı otomatik ) +tom tom 36.000 e aldım.Sizce nasıl ?

Hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın inşallah.. Fiyat iyi tabiki bir zamanlar bizim arabaya çekiyorlardı o fiyatı :)
TheTez54
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: Faz 2 Expression
Motor Tipi & Gücü: 1,5 dci 85 ps BVR
Kilometre: 103000
Yakıt: shell v-power
Lastik Markası: continental
İsim ve Şehir: servet sakarya

İleti plt34 » 16 Haziran 2010 08:20

ben 1.4 100 bg araçç için yazdım o fiyatı. kampanyalı alınca biraz daha iniyor fiyatı. senin hem tom tom olması hem bvr olması hemde dizel olması fiyarı arttırmıs tabi. ama normla tomtom un 1.000 tl oldugunu dusunursek.. iyi gunlerde kullan "cloiexecutive". sen kullanmaya başladığına göre deneyimlerini paylaşabilirsin bizimle. yukarıda benim yazdıklarım dısında ekleyeceğin mutlaka birsey vardır. :)
plt34
ONBASI
ONBASI

Marka & Model: Clio3 Ph.2 Executive
Motor Tipi & Gücü: 1.4 100 bg
Yakıt: BP
Lastik Markası: 185/15/60
İsim ve Şehir: istanbul

İleti kırmızı19 » 17 Haziran 2010 16:44

Merhaba,
Ben de executive aracımı 19 Mayısta teslim aldım. 1.4 100 bg. Aracın Dinamik versiyondan bazı farkları var. Hız sabitleyici/sınırlayıcı önceki versiyonlarda sadece otomatik/yarıotomatik versiyonlarda vardı. Bu versiyona da eklenmiş, Arka camlar dinamiktekine göre daha da karartılmış. 3 cam da karartmalı. Arkadaşların görüşlerinin hepsini okumadım aynı şeyleri yazıyorsam kusura bakmayın. Ön kapı eşiklerinde korucu levha üzerinde ve ön arka kapı konsolu ortasında 20.yıl logosu var. Bu arada bayinin söylediğine göre artık Clio III üretimi tamamen Türkiyede yapılıyormuş. Anahtarı katlamalı anahtar. Ama kılavuzda Renault kartlı araçlarla ilgili de bilgi var. Sanırım ihraç edilen modellerde öyle. Bagaj aydınlatmalı. Dikiz aynaları sürücü kapısından kapatılıyor. Ben ilk önce kapı kilitlendiğinde aynalar katlanıyor zannetmiştim. Hayal kırıklığına uğradım. Bİr de camlarda hayal kırıklığı yaşadım. Camları manuel olarak kapatmak gerekiyor. Kilitleyince otomatik kapanmasını tercih ederdim. Şu anda aracın multimedya özelliklerini inceliyorum. Telefon bluetooth bağlantısı çok başarılı. Müzik cihazlarını da USB ile bağlayabiliyoruz. Ayrıca bugün telefonumu kabloyla bağladığımda şarj edebildiğimi gördüm. Devamını da yazarım.
kırmızı19
ACEMI ER
ACEMI ER

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.4 100bg
İsim ve Şehir: Ankara

İleti clioexecutive » 17 Haziran 2010 20:09

Aracı daha teslim almadım.malum MTV yüzünden bekliyorum temmuzu.Ama şeytan da dürtmüyor değil hani "git bir an önce al" diye :)
clioexecutive
ER
ER

Marka & Model: ClioIII Faz2 Executi
Motor Tipi & Gücü: 1.5 dCi 85 bg BVR
Yakıt: Shell V-power diesel
İsim ve Şehir: antalya

İleti cliomo » 18 Haziran 2010 00:23

kırmızı19 demiş ki:Merhaba,
Ben de executive aracımı 19 Mayısta teslim aldım. 1.4 100 bg. Aracın Dinamik versiyondan bazı farkları var. Hız sabitleyici/sınırlayıcı önceki versiyonlarda sadece otomatik/yarıotomatik versiyonlarda vardı. Bu versiyona da eklenmiş, Arka camlar dinamiktekine göre daha da karartılmış. 3 cam da karartmalı. Arkadaşların görüşlerinin hepsini okumadım aynı şeyleri yazıyorsam kusura bakmayın. Ön kapı eşiklerinde korucu levha üzerinde ve ön arka kapı konsolu ortasında 20.yıl logosu var. Bu arada bayinin söylediğine göre artık Clio III üretimi tamamen Türkiyede yapılıyormuş. Anahtarı katlamalı anahtar. Ama kılavuzda Renault kartlı araçlarla ilgili de bilgi var. Sanırım ihraç edilen modellerde öyle. Bagaj aydınlatmalı. Dikiz aynaları sürücü kapısından kapatılıyor. Ben ilk önce kapı kilitlendiğinde aynalar katlanıyor zannetmiştim. Hayal kırıklığına uğradım. Bİr de camlarda hayal kırıklığı yaşadım. Camları manuel olarak kapatmak gerekiyor. Kilitleyince otomatik kapanmasını tercih ederdim. Şu anda aracın multimedya özelliklerini inceliyorum. Telefon bluetooth bağlantısı çok başarılı. Müzik cihazlarını da USB ile bağlayabiliyoruz. Ayrıca bugün telefonumu kabloyla bağladığımda şarj edebildiğimi gördüm. Devamını da yazarım.

Hayırlı olsun aracınız, kazasız belasız günlerde kullanırsınız inşallah. Şu dikiz aynaların katlanma olayına sinirim bozuldu gerçekten. Aracı da yarın teslim alıcaktık halbuki, hevesim kursağımda kaldı denebilir.
cliomo
ÇAVUŞ
ÇAVUŞ

İleti TheTez54 » 18 Haziran 2010 00:54

Araca binince hevesin tavan yapar yaw :) Bi ayna katlanmıyo diye canını sıkma..Seçim güzel kullanınca anlıcaksın..
TheTez54
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

İleti cliomo » 18 Haziran 2010 07:46

TheTez54 demiş ki:Araca binince hevesin tavan yapar yaw :) Bi ayna katlanmıyo diye canını sıkma..Seçim güzel kullanınca anlıcaksın..

Gerçi alışkanlık yaparsan arabadan inmeden aynaları kapatmayı bir sorun olmaz diye düşünüyorum, sonuçta bir düğmeyle hallediliyor. Gerisi alışkanlık. :D
cliomo
ÇAVUŞ
ÇAVUŞ

İleti impossible » 18 Haziran 2010 08:36

clioexecutive demiş ki:merhaba arkadaşlar ben de 1 hafta önce aldım executive aracımı ve bu siteye denk geldim hemen üye oldum.Umarım bol bol görüşürüz.plt34 e sormak istediğim hangi araç için yazmış 34.150 TL yi.Ben Clio HB Faz 2 Executive 1.5 dCi 85 bg BVR (yarı otomatik ) +tom tom 36.000 e aldım.Sizce nasıl ?

hayırlı olsun aracınız ve aramıza hosgeldiniz
antalya dan katılım artmaya basladı, aslında clio III burada cok var ama siteyi bilen yok herhalde..
siz de merkezde misiniz?
impossible
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: Clio DynamiqueTomtom
Motor Tipi & Gücü: 3 x 1.5 dCI 85 hp
Yakıt: değişken
Lastik Markası: Continental
İsim ve Şehir: murat - nazilli > bodrum > antalya

İleti TheTez54 » 18 Haziran 2010 11:02

Düymeye basınca elektronik olarak katlanıyor mu?
TheTez54
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

İleti hasmer » 18 Haziran 2010 11:53

MeganeIII Dynamique sahibi arkadaşımız bilgi verirken "yanılmıyorsam" katlanır aynaların programlanabildiğini ister manuel olarak düğmeyle , ister araç kilitlendiğinde otomatik olarak katlanabildiğini yazmıştı.Clio' da sistemi farklı mı uygulamışlar ?
hasmer
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII FazIIDyn.bvr
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 85hp
Kilometre: 7500
Yakıt: V/max Eurodiesel 10
Lastik Markası: Conti Prem.Contact.
İsim ve Şehir: Hasan Mermer İstanbul

İleti cliomo » 18 Haziran 2010 12:32

Evet düğmeye basılıp katlanabiliyor aynalar.
kırmızı19 arkadaşımıza göre manuel olarak kapatılabiliyormuş sadece, otomatik kapanmıyormuş. Benim de acayibime gitti doğrusu.
cliomo
ÇAVUŞ
ÇAVUŞ

ÖncekiSonraki

Genel Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir