MEGANE 3 HB 1.5 dci 105 HP Dynamique İLK İZLENİMLER...

ClioIII araçlarımız, modelleri, genel araç özellikleri ve diğer özelliklere dair konular.

Re: MEGANE 3 HB 1.5 dci 105 HP Dynamique İLK İZLENİMLER...

İleti SAFAK SAHIN » 07 Mayıs 2010 23:52

Benim de son zamanlarda ki favorim .Bende baıldım bugün arabayı satsam yarın megane3 HB alırım diyecem ama ALAMAM :=(( ... fakat yinede favorimdir.KAzasız sürüşler.
SAFAK SAHIN
Moderatör
Moderatör

Marka & Model: CLIOIII Aut/2006
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16 V.
Kilometre: 87000
Yakıt: shell-95 oktan
Lastik Markası: bridgestone-Turanza
İsim ve Şehir: İZMİT/Karamürsel

İleti eylber » 08 Mayıs 2010 16:19

Çok güzel bee Allah kazadan beladan korusun hayırlı olsun ,kim ne derse desin Hep söylemişimdir bugün araç değiştirecek gücüm olsa ki yok :D hiç düşünmeden alacağım tek araçtır,kim ne derse desin C sınıfın tartışmasız en iyisi bence tabi. ;)
eylber
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: MEGANE 3 HB PRİVİLEG
Motor Tipi & Gücü: 1.5 DCI 105BG
Kilometre: 15000
Yakıt: Total EXCELLIUM,
Lastik Markası: Goodyear
İsim ve Şehir: İstanbul

İleti ByOnder » 04 Haziran 2010 10:28

Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin ....

bence megane sedanı bitirmemeliydi ama öle oldu aracınızda turbo varmı yok zannedersem şu 1,4 turbo çok kulağa hoş geliyor 130 hp bilmiyorum clio 3 sahibiyim renault dan vazgeçmeyeceğim gibi geliyo banada 2010 clio 4 muhabbeti var bu araç çıkana kadar bekleyeceğim kararımı bu etkileyecek ilk bakacağım 4 teker disk e artık 2012 de kampana koymazlar heralde geçen fuluance ye baktım araca birden ısındım sanki hoş yönleri var
ByOnder
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.2 75 HP
Kilometre: 25000
Yakıt: Shell V-Max
Lastik Markası: Pirelli P6
İsim ve Şehir: Samsun

İleti umurcak » 04 Haziran 2010 14:39

artık güzel özellikler koymaya basladılar malzemeden calmıyolar neyseki..full fluence de yok yok rakiplerine göre cok iyi özellikleri var passatta bile otomatik kararan dikiz aynası yok dügmeyle fluence de otomatik var yani bu gibi özellikler konulmus güzel bi gelişme heleki bizim araclarda bagaj lambası torpido lambbası dış ısı göstergesinin olmamasından manuel aynalar olldgundan cok iyi gelyo bu özellikler :)
umurcak
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16V
Kilometre: 0
Yakıt: opet 95 oktan
İsim ve Şehir: UMUR-iskenderun

İleti AF890 » 07 Haziran 2010 13:36

konu açılalı 1ay olmuş ama yeni farkettim, öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın, megane güzel bi tercih bence de, bi kaç aydır takip ettiğim karşılaştırmalı testler de rakipleri (astra, auris, focus...) donanım fiyat konusunda megane'ı geçemiyorlar bu yüzden hep mantıklı tercih olarak gösteriliyor, yalnız motorun torku biraz daha yüksek olmalı diye düşünüyorum, şu an aracım değiştirme imkanım olsa dizel megane alırım ama tabi ki sport tourer privillage ;)
AF890
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: 2008 Grand Tour Auth
Kilometre: 76500
Yakıt: LPG
Lastik Markası: Lassa
İsim ve Şehir: Fatih Niğde

İleti ugurluhan » 07 Haziran 2010 20:42

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Yüksek torku herkes ister ancak o da büyük motor demek. Avrupada 2.0 dci ler de var ama malesef türkiyedeki vergi sıkıntısı yüzünden sanırım getirmiyorlar. Meganı kesinlikle tavsiye ederim. Yola gidişi bir başka. Gaza basmak ne demek anlıyorsunuz. Gaz tepkileri çok iyi. Clio da gaz tepkisi yavaştı. Örneğin bazen rampalarda hızlı şekilde dur kalk yaparken gaz pedalına basınca aracın gazı geç algıladığını anlayabiliyordum. Megan öyle değil. gaza en ufak dokunuş anında tepki veriyor.
ugurluhan
ASTEĞMEN
ASTEĞMEN

Marka & Model: MEGANE 3 HB Dyn
Motor Tipi & Gücü: 1.5 DCi 105HP
Kilometre: 18000
Yakıt: Euro Dizel (SHELL)
Lastik Markası: Turanza ER300
İsim ve Şehir: ANKARA

İleti TheTez54 » 08 Haziran 2010 01:58

Gerek facebook ta eklediğiniz fotoraflar gerek anlattıklarınız ve tabikide bire bir incelemelerim megane a bağladı beni..Allah mutluluğunuzu bozmasın :) güle güle kullanın hep..Bende yeni clio yu merakla bekliyorum..Ondan ümitliyim..Vazgeçirirse megane dan o vazgeçirir beni ama C segmentide bi başka tabii :) Bunların olması 2-3 seneyi bulsada birgün olur inşallah :)
TheTez54
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: Faz 2 Expression
Motor Tipi & Gücü: 1,5 dci 85 ps BVR
Kilometre: 103000
Yakıt: shell v-power
Lastik Markası: continental
İsim ve Şehir: servet sakarya

İleti impossible » 09 Haziran 2010 19:33

ugurluhan demiş ki:iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Yüksek torku herkes ister ancak o da büyük motor demek. Avrupada 2.0 dci ler de var ama malesef türkiyedeki vergi sıkıntısı yüzünden sanırım getirmiyorlar. Meganı kesinlikle tavsiye ederim. Yola gidişi bir başka. Gaza basmak ne demek anlıyorsunuz. Gaz tepkileri çok iyi. Clio da gaz tepkisi yavaştı. Örneğin bazen rampalarda hızlı şekilde dur kalk yaparken gaz pedalına basınca aracın gazı geç algıladığını anlayabiliyordum. Megan öyle değil. gaza en ufak dokunuş anında tepki veriyor.

işte ben dahil cogu kisinin bahsettigi durum, 1,2-16v-75hp cliolarımızda özellikle rampalarda yıgılıp kalma olayı bir gercek, ve bu gercegi yeni arac alacak arkadaslarımıza anlatmaya calısıyoruz, bu motoru kullanan arkadaslarımız hic darılmasın gücenmesin, egri oturup dogru konusma budur ne de olsa..
impossible
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: Clio DynamiqueTomtom
Motor Tipi & Gücü: 3 x 1.5 dCI 85 hp
Kilometre: 0
Yakıt: değişken
Lastik Markası: Continental
İsim ve Şehir: murat - nazilli > bodrum > antalya

İleti AF890 » 10 Haziran 2010 08:11

ugurluhan demiş ki:işte ben dahil cogu kisinin bahsettigi durum, 1,2-16v-75hp cliolarımızda özellikle rampalarda yıgılıp kalma olayı bir gercek, ve bu gercegi yeni arac alacak arkadaslarımıza anlatmaya calısıyoruz, bu motoru kullanan arkadaslarımız hic darılmasın gücenmesin, egri oturup dogru konusma budur ne de olsa..
[/quote]

haftasonu adana-mersin taraflarına gitmeyi düşünüyorum, dönüşte yolun yarıdan fazlasını rampa çıkarak gelecem, şimdiden kara kara düşünmeye başladım walla :D
AF890
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: 2008 Grand Tour Auth
Kilometre: 76500
Yakıt: LPG
Lastik Markası: Lassa
İsim ve Şehir: Fatih Niğde

Önceki

Genel Konular

Kimler çevrimiçi