Kapılara Hoparlör takımı hakkında

Aracımızda bulunan ya da sonradan döşediğimiz ses üniteleri, hoparlörler ve diğer cihazlar.

Re: Kapılara Hoparlör takımı hakkında

İleti Devrim » 09 Ağustos 2009 02:15

Bazen forumda olan bilgi defalarca soruluyor veya döne döne konuşuluyor. Belki o yüzdendir.
Zira, forumda arama yapılsa arka hoparlörlerimizin çapının 13 cm. olduğu yazılı. Bu yüzden soruyla ilgilenilmemiş olabilir..
Devrim
Site Admin
Site Admin

Marka & Model: Clio III 2008 Auth.
Motor Tipi & Gücü: 1.5dCi 65hp
Kilometre: 120000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: Kumho KW17 185/60/15
İsim ve Şehir: Konya

İleti vipsezgin » 14 Ağustos 2009 07:56

artık arama butonumuzda var hem önceden yoktu :P
vipsezgin
Moderatör
Moderatör

Marka & Model: Renault Clio II
Motor Tipi & Gücü: 1,6 16V
Kilometre: 88750
Yakıt: Shell opet
Lastik Markası: Lassa
İsim ve Şehir: SEZGİN / ÇORLU

İleti msaltik » 01 Ekim 2009 12:19

Bende Extreme var. Arkalara şu hoparlörü taktım.

http://www.hepsiburada.com/pioneer-ts-g ... yttsg1302i

Amcamla birlikte az bi işiçilik yaptık, kablosu falan çekili zaten. Gayet de güzel oldu, yalnızzzzzz. Yine hepsiburadada orjinal, üstündeki Blaupunkt'lar da satılıyor. Hem de çifti 17TL mi ne?

onlardan taksanız daha iyi bence F/P olarak...
msaltik
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: 2009 65bg Extreme
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 65bg
Kilometre: 33100
Lastik Markası: Dunlop Sport SP01
İsim ve Şehir: TRABZON

İleti afrasyab77 » 31 Ekim 2009 11:24

ya arkadaşlar bişi soracam gerçi bn orijinal cd playerı burda oğuzaz arkadaşımız vardı ona satmıştımda bilgisi olan varmı ben dikkat etmedim bizim clio3 lerin orijinla cd playerında anfi çıkışı yada benzeri bişi varmı sub-out gibi mesela nerde gördüm hatırlamıyorum da böyle bişi var gibi hatırlyorum geçenlerde almanyadan bizim araçlar için özel üretilmiş pioneer ts-q 131 c model hoparlör getirttim 81euro+15 euro kargo ya maloldu ancak içinden tweter 4 tane çıktı bende anlamadım oldukçada kaliteli hiç bir kablo kesmeden biçmeden soketler renaultun vidalama yuvarları mıknatıs boyutuna kadar düşünülmüş. kevlar konili olanlardan ses kalitesi ise mükemmel diyebilirim bence önleri değiştirmeyi düşünen arkadaş var sa şiddettle tavisye edebilirim ebay dan da aynı rahatlıkla getirtebiliriz kargo 10 gün kadar sürüyor. bendeki fazla gelen tizleride elden çıkartmayı düşünüyorum. isteyen olursa verebilirim. tık diye yerine oturuyor. üstündeki orijinaller ile arasında dağlar kadar fark var crosseverına kadar üstüne monte etmişler
afrasyab77
ÇAVUŞ
ÇAVUŞ

İleti laro0174 » 05 Kasım 2009 00:09

kardeş bildiğim kadarıyla direksiyon içindeki gümüş kaplama halka benzinli modelde var dizelde yok benimde dikkatimi çekti bendekide 2008 extreme dizel bendekindede yok
laro0174
ACEMI ER
ACEMI ER

Marka & Model: Renault ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 15dci65hp
Kilometre: 23000
Yakıt: shell
Lastik Markası: michelın energy
İsim ve Şehir: oral adana

İleti jakobo27 » 17 Aralık 2009 19:39

ben dün arkalara 16 cmlik lg marka hoparlör taktırdım 10 numara oldu ama yinede eski arabamdaki alpine teyp ile jbl mitbas ve baslardan aldığım sesin yanına yaklaşamaz :Yahoo!:
jakobo27
ER
ER

Motor Tipi & Gücü: 65
Kilometre: 40000
İsim ve Şehir: murat istanbul

İleti enko » 02 Şubat 2010 22:12

Arkadaşlar bende aracıma arka hoparlor taktıracaktım.Önler kolay çıkıyor diye önleri baz alıp arkalarıda forumda yazılanlara bakarak güzel 2çift jl audio marka coax. kolon aldım.vakit olmadığı için tuttum tesisatçının yolunu.. neyse,girdik bi dükkana adamla anlastık 30 lira işçilikle 4 kolonu bağlatacam.adam başladı sağ arka kapıdan ... :D oda ne otantik faz 2 de arkayada önlerin hop.aynısından koymuşlar..ama aldığım hoparlorler biraz güçlü olduğundan (sonrasında amfiylede kullanırım dijye ii bişey almıştım.)olmadı yerine bende attım bi 10 luk toplla dedim kapıları ,hoparlörleri taktırmaktan vargeçtim.yani anlıyacağınız otantikler artık 4 hop. ama aynı dandik hoparlörler..daha sonra hiç olmassa sadece önleri kaliteli ama yuvaya uyan coaxsiel bi cift kolonla değişeceğimm..
enko
ER
ER

Motor Tipi & Gücü: 1.5 dci 70 bg
Kilometre: 0
Yakıt: opet
Lastik Markası: dunlop
İsim ve Şehir: enis canbaz

İleti SONER33 » 03 Şubat 2010 20:19

Arkadaşlar benim araçta ön konsolda(gögüste) sağda köşede ve solda köşede olmak üzere 2 twitter bağlantısı gibi yerler var ama zannedersem içi boş hiç ses gelmiyor
bilgisi olan varmı bu konuda
SONER33
ONBASI
ONBASI

Marka & Model: clio HB
Motor Tipi & Gücü: 1.2 75bg
İsim ve Şehir: istanbul

İleti enko » 08 Şubat 2010 08:46

enko demiş ki:Arkadaşlar bende aracıma arka hoparlor taktıracaktım.Önler kolay çıkıyor diye önleri baz alıp arkalarıda forumda yazılanlara bakarak güzel 2çift jl audio marka coax. kolon aldım.vakit olmadığı için tuttum tesisatçının yolunu.. neyse,girdik bi dükkana adamla anlastık 30 lira işçilikle 4 kolonu bağlatacam.adam başladı sağ arka kapıdan ... :D oda ne otantik faz 2 de arkayada önlerin hop.aynısından koymuşlar..ama aldığım hoparlorler biraz güçlü olduğundan (sonrasında amfiylede kullanırım dijye ii bişey almıştım.)olmadı yerine bende attım bi 10 luk toplla dedim kapıları ,hoparlörleri taktırmaktan vargeçtim.yani anlıyacağınız otantikler artık 4 hop. ama aynı dandik hoparlörler..daha sonra hiç olmassa sadece önleri kaliteli ama yuvaya uyan coaxsiel bi cift kolonla değişeceğimm..
kısa zaman sonra kaşıntım başladı :D ve bir çift sony 150 w.13.cm.kolon aldım ön kapı kolonlarını değiştim.eger orjinalliği bozulmasın biraz daha kalıteli ses alayım diyorsanız tavsiye ederim.sadece eski kolonu çıkarıp ojinal kabloyu soketine yakın yerden kesiyorsunuz sonrada kesilmiş kablo uçlarına biri ince diğeri kalın olmak üzere izoleli terminalleri çakıyosunuz orjinali gibi oluyor.bide yeni kolonda 4 ayrı montaj yeri var oysa araç 2 yer için müsait.ben yeni kolonların fazla uçlarını kesmedim sadece öne büktüm sizde öyle yaparsanız sonrasında kolonu tekrar kullanma şansınız olacaktır.tavsiye ederim ses biraz tiz geliyor ama teypten miktarını ayarlayıp kulak zevkinize uygun hale getirebiliyorsunuz.http://urun.gittigidiyor.com/SONY-XS-F1 ... ZZ23510165 ilgilenenler için aldığım hoparlör...
enko
ER
ER

Motor Tipi & Gücü: 1.5 dci 70 bg
Yakıt: opet
Lastik Markası: dunlop
İsim ve Şehir: enis canbaz

İleti Devrim » 08 Şubat 2010 11:47

İyi yapmışsın. Vakti zamanında arkalarda adresini verdiğin ürünü takmıştım ben de. Çok memnunum bu üründen. Şimdi iletini görünce yazayım dedim.

Ve evet ben de değiştirsem iyi olacak önleri. Halâ standart olanlar duruyor. Aklıma düşürdün. :)
Devrim
Site Admin
Site Admin

Marka & Model: Clio III 2008 Auth.
Motor Tipi & Gücü: 1.5dCi 65hp
Kilometre: 120000
Lastik Markası: Kumho KW17 185/60/15
İsim ve Şehir: Konya

İleti tosun » 09 Mart 2010 15:06

Arkadaşlar benim size bir sorum olacak renault mais yeni çıkan clio ııı lere ne marka kolon ve teyp markasıyla anlaşmış ne marka oluyo ona göre bende hoparlörün orjinalini alıcam watt ı yüksek olursa ses iyi çıkarmış dogrumu
tosun
ONBASI
ONBASI

Motor Tipi & Gücü: 1.2 16v
Kilometre: 5000
Yakıt: benzin
Lastik Markası: continental
İsim ve Şehir: mert sadıkoğlu istanbul

İleti anakin » 16 Nisan 2010 11:53

tosun demiş ki:Arkadaşlar benim size bir sorum olacak renault mais yeni çıkan clio ııı lere ne marka kolon ve teyp markasıyla anlaşmış ne marka oluyo ona göre bende hoparlörün orjinalini alıcam watt ı yüksek olursa ses iyi çıkarmış dogrumu

Yeni versiyonlarda Blaupunkt marka hoparlör kullanılıyor.Önceki verisoyondaki ses şikayetlerininde sebebini serviste değiştirmeye gittiğimde anladım.Çünkü değiştirdikleri hoparlör üzerinde ismi cismi olmayan bir hoparlördü.Sanırım eski şikayetlerin kaynağında yatan sebep buydu.Ancak servisin bu uyanıklığına fırsat vermedim ve bu hoparlörü taktırmayacağımı ve aynısını takmalarını istedim.Bir hafta sonra Fransa'dan Blaupunkt marka hoparlörüm geldi ve takıldı..Serviste hoparlör değiştirenler dikkat ederse iyi olur.Çünkü görünüşünden bile kalite farkını anlayabilirsiniz..
anakin
ONBASI
ONBASI

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16V
İsim ve Şehir: HASAN DÖNMEZ İSTANBUL

İleti ihsanone » 14 Mayıs 2010 07:07

2006 otantik sahibiyim.arka kapılarda kablo çekili mi?
ihsanone
ACEMI ER
ACEMI ER

Motor Tipi & Gücü: 1,5dci
İsim ve Şehir: ihsan afyon

İleti guida » 03 Haziran 2010 10:58

Herkese Merhaba ;

Kapılara Hoparlör alacağım, hepsiburada.com sitesinden, işte linkler....

Kenwood KFC-E1352 13 Cm 140 W Hoparlör
http://www.hepsiburada.com/kenwood-kfc-e1352-13-cm-140-w-hoparlor/ProductDetails.aspx?productId=otcglkfc-e1352&categoryId=26090

ALPINE SXE-1325S 13cm Coaksiel Hoparlör 9373
http://www.hepsiburada.com/alpine-sxe-1325s-13cm-coaksiel-hoparlor-9373/ProductDetails.aspx?productId=otelf9373&categoryId=26090

Pioneer TS-G1311i 13cm Tek Yollu (Mid) , 130 W Hoparlörler
http://www.hepsiburada.com/pioneer-ts-g1311i-13cm-tek-yollu-mid-130-w-hoparlorler/ProductDetails.aspx?productId=otaytts-g1311i&categoryId=26090

Hangisi Daha uygundur acaba, yada önerebileceğiniz bir marka model varmıdır. Bugün sipariş vereceğim.
Sizlerin görüşlerinizi bekliyorum.
Saygılarımla.
guida
UZMAN ÇAVUŞ
UZMAN ÇAVUŞ

Marka & Model: 2006 CLIO III
Motor Tipi & Gücü: 1.4
Kilometre: 51000
Yakıt: Opet
Lastik Markası: Michelin
İsim ve Şehir: Guida Istanbul

İleti umurcak » 03 Haziran 2010 15:52

ben pionner almayı düşünyorum arkalara taktırcm fakat cok verim alacagımı sanmıyrum malum teyp fazla kaliteli dil am simdiki halinden verimli olacagı kesin..
umurcak
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16V
Yakıt: opet 95 oktan
İsim ve Şehir: UMUR-iskenderun

ÖncekiSonraki

Ses ve Müzik Sistemleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir