ugurluhan demiş ki:Hayırlı ugurlu olsun devrim hocam. Yakışır.Farın görünüşünden far yükseklik ayarı olacağını düşünmüyorum. Çünkü orjinal farın iç bölümü iki parçalıydı. O da haliyle farın aşağı yukarı hareket edebilmesi için. Bunda cam ve siyah iç kısım birleşik görünüyor. Yani hareketli bir parça olabileceğini düşünmüyorum. İnşallah yanılıyorumdur. Montajı yapınca zaten belli olur. Kolay gelsin devrim hocam....
Devrim demiş ki:Teşekkürler. Bir de motoru değiştirdim mi tam Dynamique olacak. :)
Farları http://www.tuningpiyasa.com sitesinden aldım.
Terry27, sanırım diğer Clio III İçin Angel Eyes Far konusunu hiç takip etmiyorsun. Orada da ifade etmiştim, bu aletin fiyatı konusundaki değişkenliği ve sıkıntıyı. Ben en ucuz Tuning Piyasa sitesinde buldum. Fiyatına şaşırdım hatta şüphelendim. Aradım sordum, sıfır ürün dediler ki gerçekten de öyle imiş. Fakat ben sipariş eder etmez fiyatı 800 liraya fırladı. O yüzden senin aldığın 450 lira fiyatı şu an çok iyi bir rakam oluyor.
Bir de aldığın rakam hangi marka için kontrol etmek gerek. Angel far üreten bir de Junyan markası var. Onlar nispeten biraz daha ucuzdur çünkü.
Yukarıdaki son fotoğrafta olduğu gibi üretici "HID ampullere izin yoktur" demiş. Xenon kullanmadığım için şundan emin değilim; Eğer bir Xenon sistemi HID ampul kullanıyorsa Sonar üreticisine göre Xenon yasak. Ama yaptıran yaptırır, sonucu ne olur bilinmez. Fakat eğer Xenon sistemleri illâ HID ampul kullanacak diye bir şart yoksa o zaman Xenon sistem ekletilebilir. İşin burasını araştırmak gerek. Sanırım üyelerimizden QWERTY rumuzlu arkadaşımız Xenon taktırmıştı. Sormak gerek.
Zira Xenon ampulü, standart ampule göre daha fazla ısı üretir. Çekinilen nokta bu olabilir...
[ img ]
Devrim demiş ki:
terry27 demiş ki:
Zira Xenon ampulü, standart ampule göre daha fazla ısı üretir. Çekinilen nokta bu olabilir...
[ img ]
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir